G
guest-1677526072
Gość
nieeee nie o to mi chodziło . Gin mi ostatnio mówiła że jeśli bym np ja miała poniżej 5 to dają nawodnienie przez kroplówkę i tyle ...więc nie wiem głupia z tego jestem czy jeśli pijesz dużo to u dziecka więcej jest tych płynów produkowanychWiesz co , piszesz chyba o tym uzupełnieniu płynu strzykawką z roztworem soli?? Bo jeśli tak to wydaje mi się że taki zabieg to przy takim konkretnym potwierdzeniu tego malowodzia. Ja miałam badanie usg i mierzony poziom wód w czwartek wieczorem przy przyjęciu, w piątek mnie nie badali, dziś sobota , jutro niedziela więc badań nie ma , i pewnie zrobią kolejne w poniedziałek , wtedy się okarze. Wydzielina też dalej jest. Cały czas dopytuję czy to normalne. Pielęgniarka zapisała to w karcie, ale mówią raczej że to po badaniu i mam się nie przejmować. No leżę sobie trochę bezczynnie, ale wyjścia nie ma , z tym piciem to faktycznie, niektórzy lekarze twierdzą że nie ma to wpływu, ale jednak warto te płyny uzupełniać no i jednak w miare mozliwosci odpoczywać, a nie forsować się życiem codziennym.
Mam nadzieję że będzie u Ciebie wszystko wporzadku , trzymam mocno kciuki i jak się czegokolwiek dowiesz to daj znać