Podobne tematy
- guest-1675184289
- Wrześniowe mamy 2023
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jezu ja czekam na prenatalne jak na zbawienie a gdzie ruchy dzieckaA potem się zacznie, że nie rusza się, czy już nie zbyt długo? Itp. chyba te lęki matek nie mają końca. Jestem ciekawa, która pierwsza zacznie odczuwać ruchy i się pochwali. Ja już miałam takie wrażenie jakbym czuła takie delikatniutkie szemranie, kilka razy tak samo mi się zdarzyło, jak sobie siedziałam zrelaksowana na kanapie i miałam spokój. Ale sobie myślę, że chyba to jeszcze niemożliwe
Miałam 34 lata, pappa (całe badanie, bo nie dostawałam jednostkowych wyników) wyszła ok. W wywiadzie pytali o przebieg ciąży mojej mamy.hej dziewczyny, wczoraj miałam usg prenatalne i wsyztsko było Ok a dziś już wpadam w paranoje czekając na wynik pappa, powiedzcie mi czy któraś z was po 30 -tce miała normalny wynik czy one w tym wieku zawsze są z podwyższonym ryzykiem? Czy bierze się tam pod uwagę tylko wynik z krwi ( te białka) czy do obliczania prawdopodobieństwa bierze się pod uwagę np przypadku w rodzinie i wiek matki?
rzeczywiście, już to mam!Jak wchodzę to jest jakiś wątek grudniowki priv
No to czekamyrzeczywiście, już to mam!
Kurde ja w ogóle nie wiem jakie było tętno, lekarka powiedziała, że dobre i nie dociekałam. Jestem ciekawa czy to jest gdzieś zapisane na obrazie USG czy coś albo w karcie ciąży, chociaż mi tak bazgroli lekarka, że nic z tego nie rozumiemWitajcie! Mimo, że aplikacja pokazywała mi termin na 1 stycznia to wg wczorajszej wizyty 9t4d termin 30 grudnia. Na wizycie lekarz niby uspakajał, ale fhr było 190. Ja po 2 poronieniach byłam bardzo zestresowana, a i dzidziuś bardzo ruchliwy. Ciekawi mnie czy któraś z Was też miała takie Wysokie tętno płodu.?
No ja też czekam, 7 czerwca mój moment, a Twój? No jestem ciekawa czy to co czułam to mogło być to.Jezu ja czekam na prenatalne jak na zbawienie a gdzie ruchy dziecka
Spróbujcie wejść na prywatną grupkę, dodałam pierwszy wątek „Dyskusja grudniówek”.No to czekamy
Ja niestety nie mam takiej grupy nigdzieSpróbujcie wejść na prywatną grupkę, dodałam pierwszy wątek „Dyskusja grudniówek”.
Oki tez mam 34 lata dzięki trochę mnie uspokoiłasMiałam 34 lata, pappa (całe badanie, bo nie dostawałam jednostkowych wyników) wyszła ok. W wywiadzie pytali o przebieg ciąży mojej mamy.