reklama
kin28
Fanka BB :)
O jejku, dawaj znać co i jak u was. Trzymam kciuki!Dziewczyny a ja chyba zostanę wrześniowa mamo jestem po wizycie wróciłam do domu aby wszystko pakować ,jutro maja mnie przyjść na patologii ciąży .szyjka mimo luteiny się skraca i ma 18 mm
Dagulina
Trzymamy kciuki, żeby ten wrzesień zamienił się w październik, a październik w listopad, a listopad w grudzień (nie wiem kiedy masz termin ).Dziewczyny a ja chyba zostanę wrześniowa mamo jestem po wizycie wróciłam do domu aby wszystko pakować ,jutro maja mnie przyjść na patologii ciąży .szyjka mimo luteiny się skraca i ma 18 mm
Ohje, trzymam kciuki za Ciebie i maluszki.
Ja dostałam telefon od ginekologa po teście z glukoza, mam prawdopodobnie cukrzycę ciążowa, wynik jest wysoki, jutro test 2 godzinny z 75g glukozy. To by wyjaśniło dlaczego mój brzuch tak szybko urósł , jestem ekstremalnie zmęczona, mam napady pragnienia, bóle...ech.. Boję się trochę, ale liczę że wszystko będzie dobrze i że poza tym że dzidziuś będzie duży nic innego się nie wydarzy. Jest mi słabo, idę się położyć. Pozdrowienia
Ja dostałam telefon od ginekologa po teście z glukoza, mam prawdopodobnie cukrzycę ciążowa, wynik jest wysoki, jutro test 2 godzinny z 75g glukozy. To by wyjaśniło dlaczego mój brzuch tak szybko urósł , jestem ekstremalnie zmęczona, mam napady pragnienia, bóle...ech.. Boję się trochę, ale liczę że wszystko będzie dobrze i że poza tym że dzidziuś będzie duży nic innego się nie wydarzy. Jest mi słabo, idę się położyć. Pozdrowienia
Anianie93
Kochana trzymaj się tam mocno! Abyście zostali w trzypaku jak najdłużej. Daj znać jakie będą etapy dalej.Dziewczyny a ja chyba zostanę wrześniowa mamo jestem po wizycie wróciłam do domu aby wszystko pakować ,jutro maja mnie przyjść na patologii ciąży .szyjka mimo luteiny się skraca i ma 18 mm
reklama
Anianie93
Ja się dowiedziałam tydzień temu yez i jestem na diecie na razie, w miarę korzystam z porad ze strony slodkiemamy.edu.plOhje, trzymam kciuki za Ciebie i maluszki.
oraz na facebooku są fajne grupy. Mierzę też cukry- glukometr dostałam po pokazaniu wyników lekarzowi rodzinnemu. Wizyta w poradni diabetologicznej dopiero 20.09 .
Jak na razie widzę że mam dość spory problem z cukrami na czczo i boję się insuliny, ale jak trzeba bedzie to trzeba.