Podłączam się pod to pytanieCzy ja też mogę dołączyć do prywatnej grupy czy to dopiero po jakimś czasie się dzieje?
reklama
Nie panikuj bo ci bardziej podskoczy. Jutro podejdź do rodzinnego nawet. Ja wczoraj dostałam dopegyt. Po mcu obserwacji jak mi skacze od 120 do 150.
Ps jestem styczniowa 2020 ale was podczytuje bo co wizyta to wcześniej termin
Ps jestem styczniowa 2020 ale was podczytuje bo co wizyta to wcześniej termin
Dziewczyny. Cisnienie 150/105 25t.c. wysokie? Czy nie panikowac?
Wysokie ale nie najwyższe zadzwon do lekarza, uspokoi Cię i Ci spadnie ))Dziewczyny. Cisnienie 150/105 25t.c. wysokie? Czy nie panikowac?
Paulina97
Fanka BB :)
Dziewczyny macie juz dostep
A ja mogę prosić o dostępDziewczyny macie juz dostep
W piątek byłam na wizycie, szyjka trochę się skrócIła mimo szwu jak na kolejnej wizycie będzie gorszy stan szyjki lekarz nie wyklucza założenia passera. Ale pozwoliła mi chodzić do szkoły rodzenia oczywiście słuchać a nie ćwiczyć zajęcia są raz w tygodniu, bardzo się cieszę bo wkońcu wyjdę z domu może wtedy czas a nawet dni będą szybciej leciały. Nie wiem jak wam dziewczyny ale u mnie czas strasznie się wlecze
kasienka1982
Fanka BB :)
ankanka jest wysokie, często takie masz? Nie zdenerwowalas się czyms? skontaktuj się z lekarzem i on zdecyduje co dalej. Ja mam często wysokie ciśnienie u lekarza, dlatego w domu musze mierzyc i tu mam w normie mówił, że jak przekrocze 140/90 to mam się umówić na wcześniejszą wizyte.
Ja na szczęście w tej ciąży nie mam przykazu leżenia, poki co jest wszystko dobrze. czas leci w miare szybko, ale im bliżej tym będzie gorzej.
Dziewczyny czy Wy pijecie w ciąży kawe? Bo ja póki nie wiedziałam, że mam cukrzyce ciążową piłam tylko INKE a teraz nawet tego nie moge ;( no i kupiłam sobie kawe bezkofeinową, myślicie, że taka jest ok?
Ja na szczęście w tej ciąży nie mam przykazu leżenia, poki co jest wszystko dobrze. czas leci w miare szybko, ale im bliżej tym będzie gorzej.
Dziewczyny czy Wy pijecie w ciąży kawe? Bo ja póki nie wiedziałam, że mam cukrzyce ciążową piłam tylko INKE a teraz nawet tego nie moge ;( no i kupiłam sobie kawe bezkofeinową, myślicie, że taka jest ok?
Ostatnia edycja:
reklama
[GROUP=][/GROUP]
Ja też pije kawę bezkofeinową czasami jak mam chęć pije rozpuszczalna z mlekiemankanka jest wysokie, często takie masz? Nie zdenerwowalas się czyms? skontaktuj się z lekarzem i on zdecyduje co dalej. Ja mam często wysokie ciśnienie u lekarza, dlatego w domu musze mierzyc i tu mam w normie mówił, że jak przekrocze 140/90 to mam się umówić na wcześniejszą wizyte.