reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2019

IMG_5646.JPG

Uff trochę pranka dziś zrobione

reklama
Dziewczyny a ja chyba zostanę wrześniowa mamo jestem po wizycie wróciłam do domu aby wszystko pakować ,jutro maja mnie przyjść na patologii ciąży .szyjka mimo luteiny się skraca i ma 18 mm:cool:

Załączniki

• 9FFAE6E7-02BC-4AE2-8B5E-F481544A1FC6.jpeg
    9FFAE6E7-02BC-4AE2-8B5E-F481544A1FC6.jpeg
    1,2 MB · Wyświetleń: 102
Dziewczyny a ja chyba zostanę wrześniowa mamo jestem po wizycie wróciłam do domu aby wszystko pakować ,jutro maja mnie przyjść na patologii ciąży .szyjka mimo luteiny się skraca i ma 18 mm:cool:
Trzymamy kciuki, żeby ten wrzesień zamienił się w październik, a październik w listopad, a listopad w grudzień (nie wiem kiedy masz termin ).

Ohje, trzymam kciuki za Ciebie i maluszki.

Ja dostałam telefon od ginekologa po teście z glukoza, mam prawdopodobnie cukrzycę ciążowa, wynik jest wysoki, jutro test 2 godzinny z 75g glukozy. To by wyjaśniło dlaczego mój brzuch tak szybko urósł , jestem ekstremalnie zmęczona, mam napady pragnienia, bóle...ech.. Boję się trochę, ale liczę że wszystko będzie dobrze i że poza tym że dzidziuś będzie duży nic innego się nie wydarzy. Jest mi słabo, idę się położyć. Pozdrowienia

Kochana trzymaj się tam mocno! Abyście zostali w trzypaku jak najdłużej. Daj znać jakie będą etapy dalej.

reklama
Ohje, trzymam kciuki za Ciebie i maluszki.

Ja dostałam telefon od ginekologa po teście z glukoza, mam prawdopodobnie cukrzycę ciążowa, wynik jest wysoki, jutro test 2 godzinny z 75g glukozy. To by wyjaśniło dlaczego mój brzuch tak szybko urósł , jestem ekstremalnie zmęczona, mam napady pragnienia, bóle...ech.. Boję się trochę, ale liczę że wszystko będzie dobrze i że poza tym że dzidziuś będzie duży nic innego się nie wydarzy. Jest mi słabo, idę się położyć. Pozdrowienia
Ja się dowiedziałam tydzień temu yez i jestem na diecie na razie, w miarę korzystam z porad ze strony slodkiemamy.edu.pl
oraz na facebooku są fajne grupy. Mierzę też cukry- glukometr dostałam po pokazaniu wyników lekarzowi rodzinnemu. Wizyta w poradni diabetologicznej dopiero 20.09 .

Jak na razie widzę że mam dość spory problem z cukrami na czczo i boję się insuliny, ale jak trzeba bedzie to trzeba.

Do góry