reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2019

reklama
Witam wszystkie Mamusie :) Przeczytałam całe forum od deski do deski i nadszedł czas się ujawnić :) Mam na imię Agnieszka, 32 lata i to moja druga ciąża (12tc), termin według om to 16.12. Mamy synka, już prawie 10latka. Bardzo proszę o dodanie do wątku prywatnego, bo bardzo się z Wami zżyłam, choć Wy mnie jeszcze nie znacie :)

Witam wszystkie Mamusie :) Przeczytałam całe forum od deski do deski i nadszedł czas się ujawnić :) Mam na imię Agnieszka, 32 lata i to moja druga ciąża (12tc), termin według om to 16.12. Mamy synka, już prawie 10latka. Bardzo proszę o dodanie do wątku prywatnego, bo bardzo się z Wami zżyłam, choć Wy mnie jeszcze nie znacie :)
Witamy i gratulujemy :-* super, że się ujawniłaś. Im nas więcej tym lepiej. Szacun za cały wątek :) zarezerwuj czas na wątek prywatny bo wiadomości tam również nie brakuje :)

Witamy i gratulujemy :-* super, że się ujawniłaś. Im nas więcej tym lepiej. Szacun za cały wątek :) zarezerwuj czas na wątek prywatny bo wiadomości tam również nie brakuje :)
Oj, czasu Ci u mnie dostatek :) od razu na pierwszej wizycie lekarz dał mi zwolnienie, bo jednak moje miejsce pracy to nie miejsce dla dzidziusia 8-) i tak sobie grzebałam w tych internetach i jak Was znalazłam to juz wiedziałam, że to jest to ♥

Witamy witamy i cieszymy sie ze kolejma mamusia zawitala w Naszych skromnych progach[emoji4] Ja wciaz czekam na dodanie do watku prywatnego tam produkcja pewnie pelna para l4 nam zbraknie zeby ogarnac [emoji6]

Oj, czasu Ci u mnie dostatek :) od razu na pierwszej wizycie lekarz dał mi zwolnienie, bo jednak moje miejsce pracy to nie miejsce dla dzidziusia 8-) i tak sobie grzebałam w tych internetach i jak Was znalazłam to juz wiedziałam, że to jest to ♥
Super. Odpoczywaj o dbaj o siebie ❤ bo o maluszka nie muszę wspominać ponieważ wiem że dbasz chociażby pójściem na zwolnienie. U mnie podobnie nie dość że odklejala się kosmowka (już po tym prawie nie ma sladu) to jeszcze nie ma pracy w markecie dla kobiet w ciąży. (Takie prawo weszło rok temu że mogą mnie zwolnić z obowiązku pracy więc lepiej ciągnąć l4 w sumie sami do tego namawiają )

reklama
Super. Odpoczywaj o dbaj o siebie ❤ bo o maluszka nie muszę wspominać ponieważ wiem że dbasz chociażby pójściem na zwolnienie. U mnie podobnie nie dość że odklejala się kosmowka (już po tym prawie nie ma sladu) to jeszcze nie ma pracy w markecie dla kobiet w ciąży. (Takie prawo weszło rok temu że mogą mnie zwolnić z obowiązku pracy więc lepiej ciągnąć l4 w sumie sami do tego namawiają )
Wiem o Waszych troskach i problemach :) przeżywałam je razem z Wami, cieszyłam się razem z Wami i płakałam razem z Wami... A teraz będziemy cieszyć się i przeżywać razem :) ja już stresa łapię, bo we wtorek mam wizytę... mam nadzieję, że wszystko będzie w porządku i dzidzia ma się dobrze ♥

Do góry