Dam napewno [emoji106]Daj znać Będzie dobrze
reklama
kotka=psotka
Fanka BB :)
Witam wszystkie Mamusie Przeczytałam całe forum od deski do deski i nadszedł czas się ujawnić Mam na imię Agnieszka, 32 lata i to moja druga ciąża (12tc), termin według om to 16.12. Mamy synka, już prawie 10latka. Bardzo proszę o dodanie do wątku prywatnego, bo bardzo się z Wami zżyłam, choć Wy mnie jeszcze nie znacie
Witamy i gratulujemy :-* super, że się ujawniłaś. Im nas więcej tym lepiej. Szacun za cały wątek zarezerwuj czas na wątek prywatny bo wiadomości tam również nie brakujeWitam wszystkie Mamusie Przeczytałam całe forum od deski do deski i nadszedł czas się ujawnić Mam na imię Agnieszka, 32 lata i to moja druga ciąża (12tc), termin według om to 16.12. Mamy synka, już prawie 10latka. Bardzo proszę o dodanie do wątku prywatnego, bo bardzo się z Wami zżyłam, choć Wy mnie jeszcze nie znacie
kotka=psotka
Oj, czasu Ci u mnie dostatek od razu na pierwszej wizycie lekarz dał mi zwolnienie, bo jednak moje miejsce pracy to nie miejsce dla dzidziusia i tak sobie grzebałam w tych internetach i jak Was znalazłam to juz wiedziałam, że to jest to ♥Witamy i gratulujemy :-* super, że się ujawniłaś. Im nas więcej tym lepiej. Szacun za cały wątek zarezerwuj czas na wątek prywatny bo wiadomości tam również nie brakuje
Witamy witamy i cieszymy sie ze kolejma mamusia zawitala w Naszych skromnych progach[emoji4] Ja wciaz czekam na dodanie do watku prywatnego tam produkcja pewnie pelna para l4 nam zbraknie zeby ogarnac [emoji6]Witam wszystkie Mamusie Przeczytałam całe forum od deski do deski i nadszedł czas się ujawnić Mam na imię Agnieszka, 32 lata i to moja druga ciąża (12tc), termin według om to 16.12. Mamy synka, już prawie 10latka. Bardzo proszę o dodanie do wątku prywatnego, bo bardzo się z Wami zżyłam, choć Wy mnie jeszcze nie znacie
@Paulina97 wrzuc prosze jeszcze raz linka do prywatnego. Z gory dziękuję
Super. Odpoczywaj o dbaj o siebie ❤ bo o maluszka nie muszę wspominać ponieważ wiem że dbasz chociażby pójściem na zwolnienie. U mnie podobnie nie dość że odklejala się kosmowka (już po tym prawie nie ma sladu) to jeszcze nie ma pracy w markecie dla kobiet w ciąży. (Takie prawo weszło rok temu że mogą mnie zwolnić z obowiązku pracy więc lepiej ciągnąć l4 w sumie sami do tego namawiają )Oj, czasu Ci u mnie dostatek od razu na pierwszej wizycie lekarz dał mi zwolnienie, bo jednak moje miejsce pracy to nie miejsce dla dzidziusia i tak sobie grzebałam w tych internetach i jak Was znalazłam to juz wiedziałam, że to jest to ♥
Paulina97
Dzięki, dalej nie dziala.
reklama
kotka=psotka
Wiem o Waszych troskach i problemach przeżywałam je razem z Wami, cieszyłam się razem z Wami i płakałam razem z Wami... A teraz będziemy cieszyć się i przeżywać razem ja już stresa łapię, bo we wtorek mam wizytę... mam nadzieję, że wszystko będzie w porządku i dzidzia ma się dobrze ♥Super. Odpoczywaj o dbaj o siebie ❤ bo o maluszka nie muszę wspominać ponieważ wiem że dbasz chociażby pójściem na zwolnienie. U mnie podobnie nie dość że odklejala się kosmowka (już po tym prawie nie ma sladu) to jeszcze nie ma pracy w markecie dla kobiet w ciąży. (Takie prawo weszło rok temu że mogą mnie zwolnić z obowiązku pracy więc lepiej ciągnąć l4 w sumie sami do tego namawiają )