Tyle kciuk musi pomoc[emoji106]1.12.Będzie dobrze bedziemy trzymac kciuki na kiedy masz termin?
reklama
Anusiak1990
Fanka BB :)
Właśnie mnie uswiadomilas ze mam dziś 14+1 czyli 15 tc. DziękujęTyle kciuk musi pomoc[emoji106]1.12.
A prosze bardzo. Polecam sie [emoji4]Właśnie mnie uswiadomilas ze mam dziś 14+1 czyli 15 tc. Dziękuję
Anusiak1990
Tak to jest pierwsza ciaza to w nocy bym wyrecytowala ktory tc i co sie z dzieckiem dzieje w drugiej pamiętałam ale z lekkim zacieciem a teraz wazne ze leci do przoduA prosze bardzo. Polecam sie [emoji4]
Mi ostatnie dwa tygodnie straaaaasznie sie wleka i siedzenie w domu troche juz mnie psychicznie doluje ale musze dac rade moze w koncu doktorek pozwoli wyjsc do ludzi.Tak to jest pierwsza ciaza to w nocy b wyrecytowala ktory tc i co sie z dzieckiem dzieje w drugiej pamiętałam ale z lekkim zacieciem a teraz wazne ze leci do przodu
Anusiak1990
Rozumiem że musisz uprawiac lezing nic nie robing. Krwiak?Mi ostatnie dwa tygodnie straaaaasznie sie wleka i siedzenie w domu troche juz mnie psychicznie doluje ale musze dac rade moze w koncu doktorek pozwoli wyjsc do ludzi.
Dokładnie, od dwoch tygodni plamienia wczesniej krwawienie a ogolnie w6 tc mega krwawienie nie wiadomo skad. Odrazu l4 i tak sobie leze. A u Cb tez chyba krwiak, dobrze pamietam? Jak sytuacja?Rozumiem że musisz uprawiac lezing nic nie robing. Krwiak?
Anusiak1990
Krwiak sie wchlonal ale mi sie kosmowka odkleja i tez raczej spokojny tryb zycia prowadze o ile nozna to tak nazwac ale odpukac w niemalowane dzisiaj 2 tyg bez krwawienia byly tylko plamienia i to delikatne takze chyba jest lepiej.Dokładnie, od dwoch tygodni plamienia wczesniej krwawienie a ogolnie w6 tc mega krwawienie nie wiadomo skad. Odrazu l4 i tak sobie leze. A u Cb tez chyba krwiak, dobrze pamietam? Jak sytuacja?
Daj znać Będzie dobrzeDziewczyny ja dzis zaczelam 15 tc (14+0) chcialabym co najgorsze miec juz za soba. W poniedzialek wizyta mam delikatnego stresa
reklama
No to pukamy puk puk. Dobrze ze gad sie wchlonal i teraz ta kosmowka musi sie przykleic niech nie swiruje [emoji6] kciuki za to.Krwiak sie wchlonal ale mi sie kosmowka odkleja i tez raczej spokojny tryb zycia prowadze o ile nozna to tak nazwac ale odpukac w niemalowane dzisiaj 2 tyg bez krwawienia byly tylko plamienia i to delikatne takze chyba jest lepiej.