kin28
Fanka BB :)
My z chłopakiem już od dawna mamy dla dziewczynki wypatrzone dwa - Felicja i Łucja, ale zdecydowaliśmy, że teraz będzie to pierwsze. A z chłopcem jest ogromny problem, bo podobają się nam totalnie inne i dwa w których się zgadzamy, ale żadne z nas nie jest zachwycone to Franek i Ignacy. Ale to jeszcze kwestia do dyskusji [emoji23]Macie już imiona wybrane takie które wiecie że mają być i tyle ? ;D takie które Wam się podobały przed dowiedzeniem się o ciąży ?
Ja jak urodzi się dziewczynka nazwę Oliwia
Synka nie mam pojęcia , mam już synka o imieniu Patryk ale tak naprawdę to wybraliśmy to imię w ostatniej chwili
Podoba mi się też bardzo dla dziewczynki imię LiLianna (Lili , Lilia, Lilusia, Lilka) ale niestety siostra nazwała tak naszego psa, podoba mi się też imię Wiktor ale zaczyna być popularne bardzo i co drugi chłopiec ostatnio to Wiktor
A co do terminu na grudzień, to ja zawsze sobie obiecywałam, że tak się będę starać, żeby nie rodzić na koniec roku. No i masz Ale doszłam do wniosku, że super termin, bo maluch akurat na wiosnę - lato będzie już taki fajny
Napisane na VTR-L29 w aplikacji Forum BabyBoom