Tak czytam Was i powiem ale Wam fajnie dziewczyny , przed Wami szykowanie wyprawki sama przyjemność
przepiękne ubranka dla dzieci , wybieranie wózka, łóżeczka
ja niestety o tym nie myślę bo mam pełno ubranek ale jeśli będzie dziewczynka to kilka różowych rzeczy zakupie hehe bo wiadomo nie będzie chodzić w chłopięcych rzeczach , chociaż powiem Wam że dla takich maluszków rzeczy są w większości uniwersalne
ja się troszkę boje kupować tych różowych rzeczy przed narodzinami dziecka gdyby lekarz powiedział jaka płeć bo to różnie bywa
ale w szafie czeka też już jedna piękna sukieneczka tak w razie czego
Gdy przyniosę rzeczy że strychu będzie to dla mnie jak rozpakowanie prezentów na święta hehehehe
Jeśli macie możliwość to bierzcie pewnie od rodziny , takie ubranka nie służą długo , dziecko tak szybko wyrasta z nich że to szok , ja niestety musiałam kupować wszystko ale nieraz kupowalam przepiękne rzeczy w komisie dla dzieci
Dopiero jak dziecko skończy ponad rok to tak naprawdę dłużej pochodzi
ale wiedziałam że będzie dla drugiego dziecka ta sterta ubranek i mam jeszcze siostrę i dwóch braci więc ich obdaruje później
Moja mama trzymała nawet moje ubranka i mi dała ale jak wiadomo raczej nic ciekawego ;D
Co do koleżanki nie ma co się przejmować takimi komentarzami, przekonałam się jak ludzie mogą być okropnie zazdrośni nawet jak nie chcą mieć póki co dzieci a to dlatego że ciąża to stan wyjątkowy i my jesteśmy wtedy wyjątkowe
gorsze są zazdrosne koleżanki co nie mogą mieć dzieci i im nie wychodzi ...