reklama
anieok
Fanka BB :)
Jesteś rocznik 88? Mamy tyle samo dzieci. Poronienie w podobnym okresie, ten sam wzrost, aż sie boje myśleć co jeszczeJesteś jakaś zaginiona siostra bliźniaczka czy co Ha Ha
Lilijanka85
Jeszcze ja termin na 17.12Uzupełniłam listę, jeśli jeszcze ktoś chce się dopisać/ wprowadzić jakieś zmiany to piszcie do mnie proszę na priv, bo nie jestem w stanie wychwycić wszystkich postów.Zobacz załącznik 969988
MamaWiktora2012
Wczoraj tez mi lekarka wspominala o Sosnowcu ale ma mam blizej do Bytomia.Ja jestem z Sosnowca i poleciła mi 2 miejsca, jedno dość blisko więc tam w piątek zajrzę się zapisać, bo będę w okolicy. Nie pamiętam nazwy teraz, ale fajnie że darmowe Zawsze trochę kasy w kieszeni.
Szkoda że akurat 12-13 tc wypada mi w sesji i ciężko będzie się umówić ale zobaczymy
Anianie93
Czekamy na dobre wieści ❤❤❤❤Hej dziewczyny! Tyle postów że nie mogę nadążyć za Wami ostatnio przez pracę wycieta z zycia... Wizyta jutro o 12
brak..wyobraźni
Jak mnie dzisiaj boli głowa [emoji22] chce mi rozerwać ja ... wzięłam już tabletkę, ale tak naprawdę mało co ból się zmniejszył i będę musiała powtórzyć pewnie ... paracetamol jest za słaby na moje bóle głowy jak już są
kasiaaaaaa
Moze zimne oklady pomoga ? Mnie ratuje to na migrenyJak mnie dzisiaj boli głowa [emoji22] chce mi rozerwać ja ... wzięłam już tabletkę, ale tak naprawdę mało co ból się zmniejszył i będę musiała powtórzyć pewnie ... paracetamol jest za słaby na moje bóle głowy jak już są
Anusiak1990
Ja polecam klinike Sodowskich w Katowicach na ligocie ewentualnie femine na Brynowie słyszałam ze robia tez badania w galerii LiberoWczoraj tez mi lekarka wspominala o Sosnowcu ale ma mam blizej do Bytomia.
reklama
brak..wyobraźni
Moze zimne oklady pomoga ? Mnie ratuje to na migreny
U mnie takie zwykle metody nie pomogą niestety ..
Potrafię rozpoznać u mnie ból który przejdzie po drzemce, a który potrzebuje jednak tabletki, bo nie przejdzie tylko jeszcze się zwiększy ... i normalnie to ibuprofen w wysokiej dawce muszę wziasc,ale teraz nie można takich leków ..