reklama
MamaT
Fanka BB :)
Jesteś jakaś zaginiona siostra bliźniaczka czy co Ha HaMy to w ogóle dużo wspólnego mamy
KarolinaMagdalena
Ja przed ciąża codziennie 6.20 szłam do WC, taki rytuał, a teraz czasem chodzę raz na 2, 3 dni i tak się męczę.... Dziś w pracy byłam 9 godzin i że łzami w oczach wracałam do domu. Nie wyrabiam z bólem kręgosłupa, a wcześniej raczej na codzień mi nie dokuczal.. Bardzo ciężko mi wysiedziec cały dzień w pracy, ale z drugiej strony wcale nie chciałam się jeszcze ujawniać i o. Nie wiem co robić.
Ja biorę to samo i do tego lekarza zapisał Vitrum D3. Od 12 tyg mam brać acard i ascoferJa biorę Prenatal Uno
Super! Dobra robotaUzupełniłam listę, jeśli jeszcze ktoś chce się dopisać/ wprowadzić jakieś zmiany to piszcie do mnie proszę na priv, bo nie jestem w stanie wychwycić wszystkich postów.Zobacz załącznik 969988
MamaWiktora2012
Ja sie zapisalam do Bytomia na Chrzanowskiego, Sigma czy jakos tak to sie nazywa.Dziewczyny wszystko dobrze, już po badaniu!
Z pomiarów 7tc, termin na 24.12, a z miesiączki na 18 Serduszko bije, widziałam, tętno ponoć idealne.
Mam iść na krew i całą resztę i 21.05 z wynikami się pokazać. A prenatalne 10-21 czerwca się zapisać samemu gdzieś, bo na Śląsku darmowe
Witam imienniczke! Gratulacje! ❤ to znak że cuda się zdarzają!Hej.
Mam na imię Beata, jestem mamą 3 dzieciaków. Mam 2 córki (14 i 10) i synka 5 letniego. O ciąży dowiedziałam się przez przypadek, ponieważ miałam w przeszłości trochę problemów z jajnika i, to jestem pod ciągłą kontrolą lekarza. Bolały mnie jajniki, miałam trochę objawów, ale...bralam tabletki Vissane, więc niemożliwe było, żebym zaszła w ciążę.. A jednak... Termin mam wg usg na 17 grudnia. Jest to jedyny termin, ponieważ od prawie 1.5 roku nie miałam okresu przez tabletki..
reklama
kin28
Ja jestem z Sosnowca i poleciła mi 2 miejsca, jedno dość blisko więc tam w piątek zajrzę się zapisać, bo będę w okolicy. Nie pamiętam nazwy teraz, ale fajnie że darmowe Zawsze trochę kasy w kieszeni.Ja sie zapisalam do Bytomia na Chrzanowskiego, Sigma czy jakos tak to sie nazywa.
Szkoda że akurat 12-13 tc wypada mi w sesji i ciężko będzie się umówić ale zobaczymy