reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2019

Ja przed ciąża też często miałam zaparcia. Ale fakt że w wielkim poście odstawiłam słodkie calkowicie i chyba w tym okresie sie poprawiło. Post sie skończył ale ja chyba odwyklam a dodatkowo teraz mnie odrzuca.

reklama
Ja przed ciąża codziennie 6.20 szłam do WC, taki rytuał, a teraz czasem chodzę raz na 2, 3 dni i tak się męczę.... Dziś w pracy byłam 9 godzin i że łzami w oczach wracałam do domu. Nie wyrabiam z bólem kręgosłupa, a wcześniej raczej na codzień mi nie dokuczal.. Bardzo ciężko mi wysiedziec cały dzień w pracy, ale z drugiej strony wcale nie chciałam się jeszcze ujawniać i o. Nie wiem co robić.

Uzupełniłam listę, jeśli jeszcze ktoś chce się dopisać/ wprowadzić jakieś zmiany to piszcie do mnie proszę na priv, bo nie jestem w stanie wychwycić wszystkich postów.
GrudnioweLista.jpg

Super lista, może w końcu jakoś was zapamiętam. Ja z tej euforii się 2 lata postarzyłam haha, nie wiem czemu, ale niech tak zostanie żadna różnica :D

Mam dylemat czy mówić mamie, ale chyba poczekam jeszcze do 21.05 i wtedy zobaczymy

Dziewczyny wszystko dobrze, już po badaniu!
Z pomiarów 7tc, termin na 24.12, a z miesiączki na 18 :) Serduszko bije, widziałam, tętno ponoć idealne.
Mam iść na krew i całą resztę i 21.05 z wynikami się pokazać. A prenatalne 10-21 czerwca się zapisać samemu gdzieś, bo na Śląsku darmowe :)
Ja sie zapisalam do Bytomia na Chrzanowskiego, Sigma czy jakos tak to sie nazywa.

Hej.
Mam na imię Beata, jestem mamą 3 dzieciaków. Mam 2 córki (14 i 10) i synka 5 letniego. O ciąży dowiedziałam się przez przypadek, ponieważ miałam w przeszłości trochę problemów z jajnika i, to jestem pod ciągłą kontrolą lekarza. Bolały mnie jajniki, miałam trochę objawów, ale...bralam tabletki Vissane, więc niemożliwe było, żebym zaszła w ciążę.. A jednak... Termin mam wg usg na 17 grudnia. Jest to jedyny termin, ponieważ od prawie 1.5 roku nie miałam okresu przez tabletki..
Witam imienniczke! Gratulacje! ❤ to znak że cuda się zdarzają!

reklama
Ja sie zapisalam do Bytomia na Chrzanowskiego, Sigma czy jakos tak to sie nazywa.
Ja jestem z Sosnowca i poleciła mi 2 miejsca, jedno dość blisko więc tam w piątek zajrzę się zapisać, bo będę w okolicy. Nie pamiętam nazwy teraz, ale fajnie że darmowe :) Zawsze trochę kasy w kieszeni.
Szkoda że akurat 12-13 tc wypada mi w sesji i ciężko będzie się umówić ale zobaczymy

Do góry