reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2019

U nas nie ma darmowych. Gin mówił że usg kosztuje 250 zł w klinice plus test kolejne 250 zł więc 500 zł. Ale chyba się zdecyduje tym razem. Można oczywiście zrobić pełne genetyczne ale to już koszt 2000 zł.

reklama
Ja jestem z Sosnowca i poleciła mi 2 miejsca, jedno dość blisko więc tam w piątek zajrzę się zapisać, bo będę w okolicy. Nie pamiętam nazwy teraz, ale fajnie że darmowe :) Zawsze trochę kasy w kieszeni.
Szkoda że akurat 12-13 tc wypada mi w sesji i ciężko będzie się umówić ale zobaczymy
Wczoraj tez mi lekarka wspominala o Sosnowcu ale ma mam blizej do Bytomia.

Jak mnie dzisiaj boli głowa [emoji22] chce mi rozerwać ja ... wzięłam już tabletkę, ale tak naprawdę mało co ból się zmniejszył i będę musiała powtórzyć pewnie ... paracetamol jest za słaby na moje bóle głowy jak już są

reklama
Moze zimne oklady pomoga ? Mnie ratuje to na migreny

U mnie takie zwykle metody nie pomogą :( niestety ..
Potrafię rozpoznać u mnie ból który przejdzie po drzemce, a który potrzebuje jednak tabletki, bo nie przejdzie tylko jeszcze się zwiększy ... i normalnie to ibuprofen w wysokiej dawce muszę wziasc,ale teraz nie można takich leków ..

Do góry