martuśka0103
Fanka BB :)
Ale słodziaki z Was❤
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ale słodziaki z Was❤
Tak będzieja w czwartek wizytuje i tez stresior juz jest ale to normalne przed kazdą wizytą tak będziemy miałyAż się poplakalam bardzo wam współczuję teraz bardzo się stresuje jutrzejszą wizyta nie wiem czy 2 raz dała bym radę to udźwignąć liczę na to że jutro zobaczę już małego cudownego ludzika
Ja po wczorajszych waszych złych wiadomościach, też zaczęłam się stresować jutrzejszą wizytą... Ja jestem w 2 dniu 10 tc i ogólnie bolą mnie dziś trochu dziąsła, i to by było na tyle. Mnie reszta objawów ciążowych ominęła dziewczyny, a czy wy ćwiczycie coś w ciąży??
Ja dużo cwiczylam przed ciąża.. Teraz mimo że jest ok nie mogę ćwiczyć do odwołania... Lekarz mówił że nie ma co ryzykować. Jedynie długie spacery.Ja po wczorajszych waszych złych wiadomościach, też zaczęłam się stresować jutrzejszą wizytą... Ja jestem w 2 dniu 10 tc i ogólnie bolą mnie dziś trochu dziąsła, i to by było na tyle. Mnie reszta objawów ciążowych ominęła dziewczyny, a czy wy ćwiczycie coś w ciąży??
Ja zrezygnowałam z ukochanych brzuszków z łososiaI jak to u was jest z jedzeniem i piciem? Zrezygnowałyscie z czegoś całkiem? Oczywiście alkohol to sprawa oczywista chodzi mi raczej o rzeczy które jadłyście a nie jecie ze względu na ciążę (ja np. czytałam że nie powinno się jeść kwaśnego mleka...). I jak u was z paznokciami hybrydowymi?
Ja dużo cwiczylam przed ciąża.. Teraz mimo że jest ok nie mogę ćwiczyć do odwołania... Lekarz mówił że nie ma co ryzykować. Jedynie długie spacery.