reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2019

Dziewczyny ile kosztuja te 1 badania w ciazy ? Jutro sie wybieram i jedni mowia ze 150 zl inni ze 300 i tak sie zastanawiam skad ta rozbieznosc
Zalezy kochana ja zaplacilam 250 z usg i cytologią a nastepną 150 bo zakladał karte itd.a feraz idę w czwartek i mowił ze wizyty kolejne po 100zl

reklama
Ja za to nie mam przyjemnych snow - same koszmary, ale to wpływ hormonów u mnie tak działa - w każdej ciazy tak było :(

Mdłości nie wróciły takie jak były, są dużo delikatniejsze, wiec może faktycznie odpuszcza .. to już taki czwarty dobry dzień :D jak na dana chwile hi

Ja za to nie mam przyjemnych snow - same koszmary, ale to wpływ hormonów u mnie tak działa - w każdej ciazy tak było :(

Mdłości nie wróciły takie jak były, są dużo delikatniejsze, wiec może faktycznie odpuszcza .. to już taki czwarty dobry dzień :D jak na dana chwile hi
Super kochana ja od nd zaprzyjaźniam się z wc;(

My

Załączniki

• 15572175511448986956662532999894.jpg
    15572175511448986956662532999894.jpg
    912,1 KB · Wyświetleń: 70
W Anglii badania pranetalne i pappa są darmowe, wiec nawet nie orientuje się ile one mogą kosztować . Ogólnie każde pobranie krwi czy skierowanie na jakieś badania nie są płatne i usg , chociaż przy zdrowej ciazy są tylko dwa, ale jak jest ich więcej z jakiś powodów to nie ma dodatkowych opłat wszytko na kasę chorych idzie ..

Kurde strasznie drogie te wasze badania .... Ja chodzę do ordynatora szpitala wspaniałego lekarza z doświadczeniem, spokojnego ciepłego i naprawdę poświęcającego czas pacjentce ( karze dzwonić z każdym pytaniem na jego prywatny numer a w razie czego umówi się w szpitalu na badanie ) i płace 100 zł z usg i wizyta

Właśnie napiszcie jak się czujecie? Ja dziś jestem 9t4d no i muszę powiedzieć że oprócz szybkiego meczenia i lekkiej senności to nic mi nie doskwiera.

reklama
Mi sie jakis miesiac przed zajsciem w ciaze snilo ze mam 7 letniego synka i szlismy na zakupy a mlody marudzil ze sie dlugo szykuje :biggrin2:
Pozniej jak juz bylam w ciazy to taki okolo roczny synek a ostatnio ze urodzilam dziewczynke wiec nie moge tego traktowac jako jakas podpowiedz bo tak czy tak sa tylko dwie opcje haha :)

Do góry