emilqqs
Fanka BB :)
Hej! Ja miesiaczke miałam 3.03.Byłam u lekarza 10.04 I było bardzo dobrze widać pęcherzyki, bo okazało się, że bliźniaki dwujajowe. Zarodków nie mierzył nawet, nie chciał im przeszkadzać napewno będziesz cos widziała co do sikania, wydaje mi się, że jest to spowodowane piciem dużej ilości wody. Ja pije ponad 2litry dziennie, to nawet w nocy muszę raz wstać, ale jak wypije trochę mniej, to załatwiam się normalnie. Nie przejmuj się tym, pij więcej wody i sikanie samo przyjdzie
Nie to żebym bardzo chciała często sikać, ale wiesz jak to jest, chciałoby się poczuć tą ciążę póki jeszcze jej nie widać no i powiedziałam mężowi, że dopóki lekarz nie potwierdzi to wole się nadmiernie nie podniecać, dlatego postanowiłam napisac tutaj, bo tak to nie mam z kim o tym pogadac bo nikt nic jeszcze nie wie. Jeśli dzisiaj się okaże, że wszystko jest jak być powinno to powiemy rodzicom w święta że zostaną dziadkami bo ani jedni, ani drudzy jeszcze nie są i wiemy że bardzo by chcieli, tak samo jak my byśmy chcieli być rodzicami
A czy to też jest Twoja pierwsza ciąża? Ogólnie jak się czujesz?