Paulina97
Fanka BB :)
w piatek robie dlugi dla partnera zeby kreska byla wyrazna [emoji3059]Pokaz teeeeest [emoji44]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
w piatek robie dlugi dla partnera zeby kreska byla wyrazna [emoji3059]Pokaz teeeeest [emoji44]
Wiiiidać ładnie.w piatek robie dlugi dla partnera zeby kreska byla wyrazna [emoji3059]Zobacz załącznik 962968
Czytam na bieżąco ale walcze z mdlosciami i ogólnie zlym samopoczuciem. Do tego mala chora i mnie tez juz lapie. Jutro ide na nad programowa wizyte. Trzymajcie kciukiAnusiak1990 Kochana gdzie ty nam zniknęłaś? Wszystko ok u Ciebie?
Kochana gdzie ty nam zniknęłaś?wszystko ok u Ciebie?
Super,Że się odezwałaś To zdrówka dla Was SłoneczkaI trzymam kciuki za wizyteCzytam na bieżąco ale walcze z mdlosciami i ogólnie zlym samopoczuciem. Do tego mala chora i mnie tez juz lapie. Jutro ide na nad programowa wizyte. Trzymajcie kciuki
Naciesz sie, że dzisiaj masz lżej bo jutro pewnie wróci ze zdwojoną siłaHej A ja dziś od rana w paranoję popadam bo cycki mnie nie bolą jutro wizyta na 15.15 o chyba stres mnie łapie normalnie mam stracha. Mdłości też jakoś ustały AAAA wiem ja tu zawsze o pozytywnym myśleniu i wogole ale i mnie dopadło
A tak po za tym witam nowe mamusie u mnie dziś równo 7 tyg
Mi pomaga rumianekJa od wczoraj pije delikatnie zaparzona miętę ze świeżym imbirem i cytryną. I powiem wam, że ukaja mi trochę żołądek.
Wczoraj to chyba jakaś aura taka była, bo ja pol dnia nie byłam w stanie funkcjonować przez te mdłościHej
Ja wypilam rano wode z cytryna i jak by lepiej ale mdlosci wczoraj wieczorem to mialam takie ze szok.