reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2019

Pokaz teeeeest [emoji44]
w piatek robie dlugi dla partnera zeby kreska byla wyrazna [emoji3059]
Snapchat-1310764989.jpeg

reklama
Hej A ja dziś od rana w paranoję popadam bo cycki mnie nie bolą jutro wizyta na 15.15 o chyba stres mnie łapie normalnie mam stracha. Mdłości też jakoś ustały AAAA wiem ja tu zawsze o pozytywnym myśleniu i wogole ale i mnie dopadło

A tak po za tym witam nowe mamusie u mnie dziś równo 7 tyg
Naciesz sie, że dzisiaj masz lżej bo jutro pewnie wróci ze zdwojoną siła :)

Ja od wczoraj pije delikatnie zaparzona miętę ze świeżym imbirem i cytryną. I powiem wam, że ukaja mi trochę żołądek.

Umówiłam się do lekarza... Ale dopiero na 10 maja trochę późno nie?? Takie ma kolejki babka w recepcji w ogóle nie chciała mnie zarejestrować bo do lipca nie rejestrują mówię jej ze jestem od niedawna pacjentka... To mnie wcisnela... Bd próbowała znaleźć do niego numer prywatny i umówić się trochę szybciej bo nie chce iść do innego :(

reklama
Jak dalej tak będę funkcjonować jak dziś to chyba pozostaje zostać mi w domu. Jestem mega senna i przez to ledwo funkcjonuje. Kawa nigdy na mnie nie działała a teraz staram się jej w ogóle unikać. Macie jakiś patent na "pobudzenie"?

Do góry