GratulacjeGratulacje [emoji173]
reklama
GratulujeJa zdążyłam być tylko jeden cykl na duphastonie bez ciąży, piersi troszkę bolały, tak jak przed okresem
Ja już mam wynik bety, dzisiaj 17dpo - 485, dwa dni wcześniej 202. Niby dobrze, lecz z plamieniami wciąż walczę.
A bardzo dobrze, bylam co prawda już dwa razy w szpitalu ale jest już dobrze, miałam krwiaka ale po 5 dniach odpoczynku w szpitalu się wchlonał jestem na lekach. Mdłości mnie znowu dopadły i ciągle szukam jakiegoś smaku bo mi nie dobrze, znowu brak apetytu ale jest ok dzidzia rośnie ma już ponad 2,5 cm.Hej Amica kurcze szukałam tego tematu w którym pisaliśmy i nie umiałam znaleźć wszystkie powiadomienia mi się ulotniły gdzieś. Fajnie że mnie znalazłaś co u ciebie jak się czujesz ?
A jak u ciebie, jakieś objawy? Pisz szybko ja trzymam kciuki, to musi być twój miesiąc :*
Zmierz normalnie temperaturę pod pachą jeżeli jet podwyższona niż zazwyczaj i w granicach 37 to ciąża jest. Ja tak miałam że miałam 36.8-37Dziękuję [emoji173]️ Przyda się [emoji3]
Dziewczyny, mam pytanko, mierzycie temperaturę?
No na miesiąc dałam sobie spokój z forum i zajęłam się innymi rzeczami nie myślałam tak intensywnie nad tym że bardzo chce tego dzidziusia i mam nadzieję że w końcu się udało. Lekarz przepisał mi znów duphaston i jeśli teraz się nie uda to mam przyjść po jakieś inne tabletki. A z objawów hmmm jak narazie piersi bolą ale to mam co miesiąc 8 dni po owulacji miałam lekkie plamienie śluz z krwią było to z samego rana a dzień wcześniej wieczorem strasznie bolał mnie krzyż nigdy nie miałam plamien około owulacyjnych ani żadnych innych więc już się nakręciłam że może to zagnieżdżenie i w końcu się udało termin @ mam na 5 kwietnia narazie czekamA bardzo dobrze, bylam co prawda już dwa razy w szpitalu ale jest już dobrze, miałam krwiaka ale po 5 dniach odpoczynku w szpitalu się wchlonał jestem na lekach. Mdłości mnie znowu dopadły i ciągle szukam jakiegoś smaku bo mi nie dobrze, znowu brak apetytu ale jest ok dzidzia rośnie ma już ponad 2,5 cm.
A jak u ciebie, jakieś objawy? Pisz szybko ja trzymam kciuki, to musi być twój miesiąc :*
Dobrze że u ciebie już wszystko wporzadku będę trzymała za ciebie kciuki żeby do samego końca było dobrze a termin na kiedy masz
Gratuluję i trzymam kciuki żeby było wszystko dobrzeWitam się i ja dziś test pokazał dwie kreseczki termin na 3.12.19 mam już 3 dzieci w tym roku 10 7 i 2 lata w październiku poronilam ale co ma być to będzie teraz trzeba robić wszystko co możemy reszta zależy od losu.
I bardzo dobrze czasem trzeba się przestać wkrecac ale wiem sama jak to ciężko wykonać. Już nie jednokrotnie słyszałam że jak sobie pary odpuszczają to dzieją się niesamowite rzeczy trzymam kciuki i mam nadzieję że jest malutka dzidzia jesteś w domu, jak tak to zmierz temperaturę, ogólnie to kilka razy dziennie bo czasem jest mniejsza to są takie skoki ale zobacz jaka masz teraz, w razie czego będziesz miała na porównanie.No na miesiąc dałam sobie spokój z forum i zajęłam się innymi rzeczami nie myślałam tak intensywnie nad tym że bardzo chce tego dzidziusia i mam nadzieję że w końcu się udało. Lekarz przepisał mi znów duphaston i jeśli teraz się nie uda to mam przyjść po jakieś inne tabletki. A z objawów hmmm jak narazie piersi bolą ale to mam co miesiąc 8 dni po owulacji miałam lekkie plamienie śluz z krwią było to z samego rana a dzień wcześniej wieczorem strasznie bolał mnie krzyż nigdy nie miałam plamien około owulacyjnych ani żadnych innych więc już się nakręciłam że może to zagnieżdżenie i w końcu się udało termin @ mam na 5 kwietnia narazie czekam
Gratuluję i witam z terminem mojego urodzeniaWitam się i ja dziś test pokazał dwie kreseczki termin na 3.12.19 mam już 3 dzieci w tym roku 10 7 i 2 lata w październiku poronilam ale co ma być to będzie teraz trzeba robić wszystko co możemy reszta zależy od losu.Zobacz załącznik 957244
Ogólnie po owulacji zawsze temperatura utrzymuje mi się na poziomie od 37,3 do 37,7 teraz akurat mam 37,7I bardzo dobrze czasem trzeba się przestać wkrecac ale wiem sama jak to ciężko wykonać. Już nie jednokrotnie słyszałam że jak sobie pary odpuszczają to dzieją się niesamowite rzeczy trzymam kciuki i mam nadzieję że jest malutka dzidzia jesteś w domu, jak tak to zmierz temperaturę, ogólnie to kilka razy dziennie bo czasem jest mniejsza to są takie skoki ale zobacz jaka masz teraz, w razie czego będziesz miała na porównanie.
reklama
Ja w pierwszej ciąży też nie miałam żadnych dolegliwości nic, zero, żadnych mdłości, kompletnie nic i wszystko było ok syn urodził się zdrowy z waga 4 kg i 57 cmJa nie mam-nic, zero. Ale u mnie to naprawdę bardzo wcześnie
Jedyne co to takie delikatne skurcze podbrzusza przypominające bóle Menstruacja inne i zastanawiałam się czy to naturalne?[emoji26]