Ale pod pachą, bo mi chodzi pod pachą, to i tak wysoka ja miałam 37.1 to góra a czasem mniejOgólnie po owulacji zawsze temperatura utrzymuje mi się na poziomie od 37,3 do 37,7 teraz akurat mam 37,7
reklama
Mierzyłam termometrem elektronicznym takim do ucha i do czoła ale znalazłam ten pod pachę zaraz zmierzęAle pod pachą, bo mi chodzi pod pachą, to i tak wysoka ja miałam 37.1 to góra a czasem mniej
No pod pachą pokazuje mi 36,5 tylko niewiem czy on dobrze działaMierzyłam termometrem elektronicznym takim do ucha i do czoła ale znalazłam ten pod pachę zaraz zmierzę
Tylko ja nie mierze temperatury więc niewiem czy jest sens jeśli niemam poruwnania że wcześniejszymi cyklamiTeraz kilka razy dziennie sprawdzaj tak pod wieczór powinna wzrosnąć
To tym elektronicznym miałaś tyle, myślałam że w pochwie masz tyle ja tam im nie ufam jakoś
Jeżeli kobieta jest w ciąży to jej temperatura ciała jest podwyższona i nie ma tu nic do tego mierzenie w pochwie. Ja nawet teraz mam 36.8 gdzie moja normalna temperatura to 36.5 (pod pachą).Jeśli mogę coś doradzić...
jeżeli wcześniej nie mierzyłaś temperaturęy, to nie będziesz miała żadnego punktu zaczepienia.
Na pewno nie ma sensu mierzenia temperatury kilka razy dziennie, tym bardziej na wieczór.
Ja temperaturę mierzyłam kilka cykli. Mierzysz ja najlepiej w pochwie z samego rana, o tej samej porze( akceptowana różnica to około godziny). Samo wstanie z łóżka na siusiu i powrót do łóżka sprawia że temperatura już jest wyzsza. No a już na pewno nie powinno się mierzyć pod pachą
E
Estta
Gość
Z ta temp.to chyba tak nie dokonca, ze musi byc w okolicach 37. Ja mialam np 35.8 albo 36.2 i takze wyszla ciążaZmierz normalnie temperaturę pod pachą jeżeli jet podwyższona niż zazwyczaj i w granicach 37 to ciąża jest. Ja tak miałam że miałam 36.8-37
A ja was zaskoczę, bo moja normalna temperatura ciała to 35-35,5 [emoji3] Teraz mam około 36-36,5. Także każdy ma inaczej. A jeżeli chodzi o mierzenie temperatury w pochwie, to tez mierzę codziennie, cały cykl o tej samej godzinie i dzisiaj miałam spadek o 0,2 i właśnie dlatego trochę się martwię.
Narazie nie dziękuję żeby się zapeszać napewno dam znaćDaj koniecznie znać 5.04. Oby @ nie przyszła , tego Ci życzę!
reklama
anieok
Fanka BB :)
Witam się i ja dziś test pokazał dwie kreseczki termin na 3.12.19 mam już 3 dzieci w tym roku 10 7 i 2 lata w październiku poronilam ale co ma być to będzie teraz trzeba robić wszystko co możemy reszta zależy od losu.Zobacz załącznik 957244
Super gratuluje! Termin mamy podobny, ja rowniez mam w domu trójkę i również stracilam ciążę tyle że we wrześniu.
A ja was zaskoczę, bo moja normalna temperatura ciała to 35-35,5 [emoji3] Teraz mam około 36-36,5. Także każdy ma inaczej. A jeżeli chodzi o mierzenie temperatury w pochwie, to tez mierzę codziennie, cały cykl o tej samej godzinie i dzisiaj miałam spadek o 0,2 i właśnie dlatego trochę się martwię.
Ja mierzyłam od roku w dniu pozytywnej bety przestałam żeby sie nie stresować. Zobacz jaki miałam spadek...
Załączniki