reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2019

Hej. Ja sie boję witać. Jestem mamą 3jki. We wrześniu straciłam 4ta ciążę. Dwa miesiące temu miałam ciążę biochemiczna. Teraz w 13dpo beta 80 w 15dpo 170. Termin na 2-3grudzień. Od dzisiejszego rana pobolewa mnie brzuchol.
Jak ja bardzo dobrze cię rozumie, również straciłam ciąże z tym że w październiku, było ciężko ale wierzę że przyszły lepsze dni ... Też mam bóle od wczoraj ...

reklama
Jak ja bardzo dobrze cię rozumie, również straciłam ciąże z tym że w październiku, było ciężko ale wierzę że przyszły lepsze dni ... Też mam bóle od wczoraj ...
Więc pewnie obawy mamy te same. Ja mimo bóli mam ból piersi i delikatne mdłości i to mnie pociesza że może tym razem będzie ok. Wizytę mam w wielki czawartek dopiero, do tego czasu jadę na luteinie od owulacji samej.

Mdłości czasami dopadną falami w ciagu dnia, ale nie jakieś duże. Ale od popołudnia mam kompletny brak apetytu [emoji53] A czy któraś z was ma bóle w dole pleców? Wiem, że to niezbyt dobry objaw, ale pocieszam się, ze czasami tak może być przez powiększającą się macicę.

Mdłości czasami dopadną falami w ciagu dnia, ale nie jakieś duże. Ale od popołudnia mam kompletny brak apetytu [emoji53] A czy któraś z was ma bóle w dole pleców? Wiem, że to niezbyt dobry objaw, ale pocieszam się, ze czasami tak może być przez powiększającą się macicę.
Ja też mam bóle pleców i to mnie niepokoi najbardziej. Bóle pojawiają się i znikają sama nie wiem co o tym myśleć

Mnie troche pobolewaja ale bardziej brzuch. W ciąży która stracilam nic mnie nie bolało. Ból brzucha i plecow pojawil sie po kilku godzinach krwawienia dopiero.

Ja przy ciąży która obumarła też miałam bóle brzucha i pleców ale te bóle były słabe poza tym przyrost hcg był prawidłowy, nie plamilam, miałam mdlosci, i wszystko wyglądało na prawidłową ciążę, a jednak...

reklama
Ja przy ciąży która obumarła też miałam bóle brzucha i pleców ale te bóle były słabe poza tym przyrost hcg był prawidłowy, nie plamilam, miałam mdlosci, i wszystko wyglądało na prawidłową ciążę, a jednak...

Czyli nie ma żadnych reguł [emoji20] Oj, i jak tu cieszyć się ciążą?

Do góry