Jak ja bardzo dobrze cię rozumie, również straciłam ciąże z tym że w październiku, było ciężko ale wierzę że przyszły lepsze dni ... Też mam bóle od wczoraj ...Hej. Ja sie boję witać. Jestem mamą 3jki. We wrześniu straciłam 4ta ciążę. Dwa miesiące temu miałam ciążę biochemiczna. Teraz w 13dpo beta 80 w 15dpo 170. Termin na 2-3grudzień. Od dzisiejszego rana pobolewa mnie brzuchol.
reklama
anieok
Fanka BB :)
Więc pewnie obawy mamy te same. Ja mimo bóli mam ból piersi i delikatne mdłości i to mnie pociesza że może tym razem będzie ok. Wizytę mam w wielki czawartek dopiero, do tego czasu jadę na luteinie od owulacji samej.Jak ja bardzo dobrze cię rozumie, również straciłam ciąże z tym że w październiku, było ciężko ale wierzę że przyszły lepsze dni ... Też mam bóle od wczoraj ...
anieok
Fanka BB :)
Ja mam jak jestem głodna. Ale ja w każdej ciąży miałam mdłości praktycznie odrazu kiedy hcg zaczynało przyrastac. Plus efekt uboczny luteiny to moze być.No właśnie dziewczyny czy wy macie już mdłości?
Mdłości czasami dopadną falami w ciagu dnia, ale nie jakieś duże. Ale od popołudnia mam kompletny brak apetytu [emoji53] A czy któraś z was ma bóle w dole pleców? Wiem, że to niezbyt dobry objaw, ale pocieszam się, ze czasami tak może być przez powiększającą się macicę.
Ja też mam bóle pleców i to mnie niepokoi najbardziej. Bóle pojawiają się i znikają sama nie wiem co o tym myślećMdłości czasami dopadną falami w ciagu dnia, ale nie jakieś duże. Ale od popołudnia mam kompletny brak apetytu [emoji53] A czy któraś z was ma bóle w dole pleców? Wiem, że to niezbyt dobry objaw, ale pocieszam się, ze czasami tak może być przez powiększającą się macicę.
Ja mam trochę rano i w dzień i strasznie ssie mnie jakby z głodu ale jemNo właśnie dziewczyny czy wy macie już mdłości?
reklama
Ja przy ciąży która obumarła też miałam bóle brzucha i pleców ale te bóle były słabe poza tym przyrost hcg był prawidłowy, nie plamilam, miałam mdlosci, i wszystko wyglądało na prawidłową ciążę, a jednak...
Czyli nie ma żadnych reguł [emoji20] Oj, i jak tu cieszyć się ciążą?