Anusiak1990
Fanka BB :)
Jestem co prawda wpisana do listopadowych mam als blizej mi do was jesli chodzi o wyniki i wizyty bo moj termin wg 1 kalkulatora to 29.11 a wg drugiego 1.12 i jakos tak dziwacznie. Jestem mama prawie 8latki w październiku mlodsza skonczy dwa latka jesteśmy na piersi kilka poronien za nami. OM mialam 22.02 owu gdzies w okolicy 17dc tydzień temu pierwszy raz w życiu miałam plamienie implantacyjne. I testy pokazaly ciaze bhcg 125 z 16dpo z 194 z 17dpo 18 dpo mialam isc do gin ale tak mnie położne wkurzyly ze sie rozplakalam i darowalam sobie wizyte tam. W pon bylam u ginekologa bo planowo mialam termin wizyty(nie umialam zajsc w ciaze) a tu juz z dwoma kreskami jednak nic nie bylo widac na usg tylko endometrium 16mm dostalam leki i czekam... Dzisiaj pojde sprawdzicjeszcze raz bhcg po 48h bo tamte robilam po 24h zeby miec na dodatkowa wizyte.
Podejrzewam ze napisalam wszystko bez skladu i ladu ale ostatnio ciezko mi myslec
Podejrzewam ze napisalam wszystko bez skladu i ladu ale ostatnio ciezko mi myslec