reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2019

reklama
Ja nie mam-nic, zero. Ale u mnie to naprawdę bardzo wcześnie
Jedyne co to takie delikatne skurcze podbrzusza przypominające bóle Menstruacja inne i zastanawiałam się czy to naturalne?
emoji26.png
Witajcie grudniuweczki :) trzymam za Was kciuki i zobaczymy która będzie miała termin na 3 w mogę urodziny :)

Takie bóle są normalne miną po 10 tc
@marika22 trzymam kciuki bardzo mocno :*
Jak ten czas leci :)

Kobitki jakie macie uczucia po duphastonie? Ja biore dzis 3 tabletkę. Biore od owulacji do 25dc. I potem za tydz mam termin @. Bede testowac. Czy bolaly Was piersi? Mnie lekko zaczynaja bolec. Bardziej jakby zaczgnal sie ten bol od sutków. Jak bylo/jest u Was?

Kobitki jakie macie uczucia po duphastonie? Ja biore dzis 3 tabletkę. Biore od owulacji do 25dc. I potem za tydz mam termin @. Bede testowac. Czy bolaly Was piersi? Mnie lekko zaczynaja bolec. Bardziej jakby zaczgnal sie ten bol od sutków. Jak bylo/jest u Was?

Ja zdążyłam być tylko jeden cykl na duphastonie bez ciąży, piersi troszkę bolały, tak jak przed okresem ;)

Ja już mam wynik bety, dzisiaj 17dpo - 485, dwa dni wcześniej 202. Niby dobrze, lecz z plamieniami wciąż walczę.

Witajcie grudniuweczki :) trzymam za Was kciuki i zobaczymy która będzie miała termin na 3 w mogę urodziny :)

Takie bóle są normalne miną po 10 tc
@marika22 trzymam kciuki bardzo mocno :*
Jak ten czas leci :)
Hej Amica kurcze szukałam tego tematu w którym pisaliśmy i nie umiałam znaleźć wszystkie powiadomienia mi się ulotniły gdzieś. Fajnie że mnie znalazłaś co u ciebie jak się czujesz ?:-) :)

Cześć ja jestem drugi cykl na duphastonie piersi bolały mnie strasznie i w poprzednim cyklu i teraz w tym też okropnie bolą do tego w poprzednim cyklu bolały mnie jajniki wręcz kłuły raz jeden raz drugi myślałam że się udało ale niestety @ była więc było to raczej po tabletkach. Teraz jak narazie jajniki nie bolą ale miałam lekkie plamienie było to 8 dni po owulacji i mam nadzieję że było to zagnieżdżenie teraz czekam na @ a raczej na jej brak termin mam na 5 kwietnia.

reklama
Do góry