reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2019

reklama
Ja nie mam-nic, zero. Ale u mnie to naprawdę bardzo wcześnie
Jedyne co to takie delikatne skurcze podbrzusza przypominające bóle Menstruacja inne i zastanawiałam się czy to naturalne?
emoji26.png
Witajcie grudniuweczki :) trzymam za Was kciuki i zobaczymy która będzie miała termin na 3 w mogę urodziny :)

Takie bóle są normalne miną po 10 tc
@marika22 trzymam kciuki bardzo mocno :*
Jak ten czas leci :)

Kobitki jakie macie uczucia po duphastonie? Ja biore dzis 3 tabletkę. Biore od owulacji do 25dc. I potem za tydz mam termin @. Bede testowac. Czy bolaly Was piersi? Mnie lekko zaczynaja bolec. Bardziej jakby zaczgnal sie ten bol od sutków. Jak bylo/jest u Was?

Kobitki jakie macie uczucia po duphastonie? Ja biore dzis 3 tabletkę. Biore od owulacji do 25dc. I potem za tydz mam termin @. Bede testowac. Czy bolaly Was piersi? Mnie lekko zaczynaja bolec. Bardziej jakby zaczgnal sie ten bol od sutków. Jak bylo/jest u Was?

Ja zdążyłam być tylko jeden cykl na duphastonie bez ciąży, piersi troszkę bolały, tak jak przed okresem ;)

Ja już mam wynik bety, dzisiaj 17dpo - 485, dwa dni wcześniej 202. Niby dobrze, lecz z plamieniami wciąż walczę.

Witajcie grudniuweczki :) trzymam za Was kciuki i zobaczymy która będzie miała termin na 3 w mogę urodziny :)

Takie bóle są normalne miną po 10 tc
@marika22 trzymam kciuki bardzo mocno :*
Jak ten czas leci :)
Hej Amica kurcze szukałam tego tematu w którym pisaliśmy i nie umiałam znaleźć wszystkie powiadomienia mi się ulotniły gdzieś. Fajnie że mnie znalazłaś co u ciebie jak się czujesz ?:-) :)

Cześć ja jestem drugi cykl na duphastonie piersi bolały mnie strasznie i w poprzednim cyklu i teraz w tym też okropnie bolą do tego w poprzednim cyklu bolały mnie jajniki wręcz kłuły raz jeden raz drugi myślałam że się udało ale niestety @ była więc było to raczej po tabletkach. Teraz jak narazie jajniki nie bolą ale miałam lekkie plamienie było to 8 dni po owulacji i mam nadzieję że było to zagnieżdżenie teraz czekam na @ a raczej na jej brak termin mam na 5 kwietnia.

reklama
Do góry