reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2019

Dziewczyny ale najlepsze jest to że dzień przed plamieniem myślałam sobie że pewnie się nie udało jak zwykle i zamówiłam sobie na allegro testy owulacyjne 30 sztuk :-D a tu może jednak się okaże że się udało

reklama
Cześć ja jestem drugi cykl na duphastonie piersi bolały mnie strasznie i w poprzednim cyklu i teraz w tym też okropnie bolą do tego w poprzednim cyklu bolały mnie jajniki wręcz kłuły raz jeden raz drugi myślałam że się udało ale niestety @ była więc było to raczej po tabletkach. Teraz jak narazie jajniki nie bolą ale miałam lekkie plamienie było to 8 dni po owulacji i mam nadzieję że było to zagnieżdżenie teraz czekam na @ a raczej na jej brak termin mam na 5 kwietnia.
To trzymam kciuki! [emoji173] dziekuje za odp

Witam wszystkie przyszłe mamusie w niedzielny poranek !
Powiedzcie mi proszę, jak Wy stoicie z piciem kawy?
Ja nie ukrywam, ze to moja jedna ,,używka,, i chce ja całkowicie odstawić. Czytam bardzo różne opinie. Raz , Żr spokojnie można max dwie filiżanki, innym razem ze lepiej całkowicie odstawić?
Będę wdzięczna za Wasze opinie.

To dopiero początek tej pięknej drogi a ja nie widzę u siebie jeszcze żadnych zmian :) tzn. samopoczucie rewelacyjne. Jedyne yo, co jest inne, to fakt ze budzę się w nocy i mam totalna bezsenność. Pewnie podświadomość płata mi figle :))

Życzę Wam udanej niedzieli.
Hej. Ja próbowałam odstawić kawę chociaż na ten pierwszy trymest, ale ból głowy był nie do zniesienia. Także pije raz dziennie, najsłabsza kawe jaką robi ekspres i jeszcze mlekiem rozrzedam.
Dziś znowu czuje brzuch. A od dzieci złapałam katar :(
Jak tam przyszłe mamusie? Kiedy macie wizyty u lekarza?

Mi lekarz powiedział że mogę pić kawę w ciąży ale Maks 2 w ciągu dnia i z synem w ciąży piłam kawę rozpuszczalna z tym że ja pije pół na pół z mlekiem

Dziewczyny! Cieszcie się [emoji5] Ja mam wszystkie możliwe złe objawy: ból w dole brzucha, ból pleców i plamienia, No ale trudno, mam nadzieje, ze wszystko będzie dobrze.

Mi gin kazał przyjść dopiero 24.04 [emoji50] To będzie już 9 tydzień. Nie ma szans, pod koniec przyszłego tygodnie na pewno gdzieś się zapiszę na usg, przecież nie wytrzymam tyle [emoji28]

Dziewczyny jutro powinnam dostać @ i jutro testuje. Od tygodnia pobolewaja mnie jajniki a dziś boli brzuch. Boję się że @ jednak przylezie. Przed ciąża miałam bardzo bolesne miesiączki a po ciąży z synem w ogóle nie czułam @. I teraz nie wiem boję się że przylezie

Czesc dziewczyny, ja nigdy nie pilam duzo kawy ale od tygodnia mam straszna ochote i pije 2 dziennie... jestem w 36dc, test wyszedl pozytywny, beta robiona w czwartek 880. Mam lekkie mdlosci, bola mnie plecy i mam uczcucie jakbym miala dostac @... do lekarza jestem zapisana dopiero na 10.04

reklama
Mnie boli brzuch jakby mi ktos balonik pompował. Cały czas czuje takie napięcie i od czasu do czasu kłuje jajnik i coś w szyjce macicy. Jutro zaczynam piąty tydzień.

Do góry