reklama
kasiaaaaaa
Fanka BB :)
Mnie nic innego nie swedzi jak piersi ale tak.jak pisalam mega mi urosly i faktycznie chyba to na rozstepy (oby nie) ja smarujetez oliwka jak by mniej ale.i tak swedzaMnoe swedza od 3 dni tak po bokach ale widze ze sa masakrycznie wielkie wiec pewnie szykuja sie rozstepy
Magdalena S
Ja zobaczę po raz 1 i juz chciala bym tego 21 zeby bylo czy na takie badanie usg moge isc z mezem.czy musze isc sama ?
Ja myśle, że nawet powinnaś z nim iść [emoji173]️ według mnie to pierwsze usg jest bardzo wzruszające i mąż napewno też go wyczekuje
Paulina66
Zaciekawiona BB
Hej. Jestem już po wizycie lekarz mówi że jak narazie wszystko super. Serduszko moje ale nie słyszałam bo mówił że na razie nie wolno słuchać. Dostałam l4 że względu na pracę i ostatnie problemy w ciazy. Więc teraz wszystko z górki
Hej. U mnie też 9tc 1d i czasem też miewam bóle pleców. Pytałam lekarza to normalne póki nie promieniuje na brzuch. I nie boli jakoś strasznie bardzo.Hej dziewczyny aktualnie jestem w 9tc. Zaczął mi doskwierać ból pleców...w krzyżu jak i lędźwiowy. Jest to moja pierwsza ciąża. Jest się czym martwić czy to normalne?
martuśka0103
Ja mam wizytę jutro i Mężu juz zapowiedział,że wchodzi ze mną w pierwszej ciąży chodził na każdą wizytę ze mną także bierz go ze sobą❤❤❤Ja zobaczę po raz 1 i juz chciala bym tego 21 zeby bylo czy na takie badanie usg moge isc z mezem.czy musze isc sama ?
kasiaaaaaa
Ok to wezme go ze soba ;D mysle ze dla niego tez to bedzie mega wzruszajacy moment jak dla mnie ♥Ja mam wizytę jutro i Mężu juz zapowiedział,że wchodzi ze mną w pierwszej ciąży chodził na każdą wizytę ze mną także bierz go ze sobą❤❤❤
Ja zobaczę po raz 1 i juz chciala bym tego 21 zeby bylo czy na takie badanie usg moge isc z mezem.czy musze isc sama ?
Ja miałam dwie wizyty do tej pory z USG i na każdej byłam z mężem
Lilijanka85
Ale macie fajnie... Mój cały tydzień w Niemczech w tirze siedzi... Ale na połówkowe będę się umawiać na sobotę jeśli jakiś lekarz się zgodzi.
A tak w ogóle... To jest któraś z Was z Dolnego Śląska? Pewnie pisalyscie gdzieś, ale ciężko nadrobić ponad 300 stron
A tak w ogóle... To jest któraś z Was z Dolnego Śląska? Pewnie pisalyscie gdzieś, ale ciężko nadrobić ponad 300 stron
reklama
kasiaaaaaa
Moj tez bardzo duzo pracuje. Tak dziewczyny sie faktycznie rozpisaly ja tez nie nadazalam wczoraj z czytaniemAle macie fajnie... Mój cały tydzień w Niemczech w tirze siedzi... Ale na połówkowe będę się umawiać na sobotę jeśli jakiś lekarz się zgodzi.