reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2019

Też mam nadżerkę "dość dużą" jak to powiedziała :/

Ja dziś zgrzeszyłam i zjadłam w McDonaldzie, ale nie mogłam się powstrzymać [emoji28]
Haha gdyby mcDonald byl bliżej napewno bym zachaczyla o chikerra i cheesburgera. Ale mi smaka zrobilas. Chyba pociesze sie kebabem

reklama
Moj sie chce ciagle ze mna pakowac na wizyty ale ja takie sprawy wole zalatwiac sama. Zobaczy za niespelna 7 miesiecy :)

Też mam nadżerkę "dość dużą" jak to powiedziała :/

Ja dziś zgrzeszyłam i zjadłam w McDonaldzie, ale nie mogłam się powstrzymać [emoji28]
Moja też jest duża podobno:/ nie spodziewałam się że tak może chlupnac krew z niej, przeżyłam mały zawał serca...

No znaczy po badaniu, a nie nadżerce. Ale powiedziała, żeby się narazie tym nie przejmować, bardziej tyłozgięciem jak już

Dziewczyny czasem sie tak zastanawiam czy nie byloby fajnie i do porodu wstrzymać sie z poznaniem płci [emoji2960] Ale mysle ze ani ja a zwlaszcza partner nie jestesmy tak cieprliwi [emoji23]no i wszystko by musialo zostac kupione w kolorach dla obu plci..czasem mysle ze moze i dalabym rade

Zjadlam wlasnie to co napisałaś haha :) A kebaba jadłam w majówkę, więc najwyższa pora jeść zdrowiej [emoji28]

Ja po nadżerce 3 dni plamiłam i przeszło
O nie... Szkoda ze z maka nie dowoza jedzonka:) ja nie pamiętam kiedy jadlam takie cuda ale ja chce miesa.... Zaczely mi sie smaki. Z dziewczynami nie mialam takiego czegos. Robie cos i nagle bach np fasolka po bretonsku i normalnie ja czuje w buzi... Albo wczoraj pierogi ruskie no jakbym miala jesc takie cuda to ze 100do porodu bede miala takze jeden grzech na 2 miesiace

reklama
Dziewczyny czasem sie tak zastanawiam czy nie byloby fajnie i do porodu wstrzymać sie z poznaniem płci [emoji2960] Ale mysle ze ani ja a zwlaszcza partner nie jestesmy tak cieprliwi [emoji23]no i wszystko by musialo zostac kupione w kolorach dla obu plci..czasem mysle ze moze i dalabym rade
Ja tak chcialam przy pierwszym dziecku ale lekarz wyskoczyl z plcia na polowkowym. Ale mam znajoma ktora nie poznala plci do porodu. Ale tez bylo to pierwsze dziecko

Do góry