reklama
brak..wyobraźni
Fanka BB :)
Ja na pierwszym usg byłam sama, na kazde kolejne idziemy razem o ile bedzie z kim dzieci zostawić. Ale ja tak jak mówiłam nie mam usg co wizyte.
Dzieci zabieramy ze sobą
anieok
O nie moje dzieci sa wybitneDzieci zabieramy ze sobą
martuśka0103
Mój ze mną rodził razem❤ale emocję były a płakał jak dziecko heheOk to wezme go ze soba ;D mysle ze dla niego tez to bedzie mega wzruszajacy moment jak dla mnie ♥
MamaT
Tak odrazu mówiHej
Jestem juz po wizycie. Lekarz po zbadaniu powiedział ze rozwijam sie elegancko na dodatek dal mi na usg. !!! Nareszcie zobacze tego bombelka az sie prawie poryczalam a co dopiero jak go zobacze jej nie moge sie doczekac ! Usg mam 21 maja trzymajcie kciuki zeby bylo okej bo ja juz innej opcji nie biore pod uwagę. Zwazyla mnie dzis i pow ze przytylam kg a myslalam ze dwa. Dostałam badania naa grupe krwi i pozwolil mi w 80% jechac w gory ale definitywnie powie po usg. Polecil mi tez szpital w ktorym moge rodzic. Na dodatek pogadalismy troche o prenatlnych i w sumie dzis duzo sie dowiedziałam. Jej nie moge sie doczekac usg !!!
Czy wam od razu przy robieniu usg mowia ze jest ok albo nie ? Jak to jest ?
U
użytkownik an
Gość
Ja również w pierwszej ciąży zabierałam męża na każde USG ale było ich 4 więc to dlatego a teraz mam co wizytę USG czyli mniej więcej co 3 tygodnie bo chodzę do innego lekarza ale myślę że na prenatalne mój mąż się ze mną wybierze , zawsze się wzruszał na usg i był ze mną przy porodzie do czasu jak zaczęły się komplikacje wtedy obserwował zza drzwi
Dziś u mnie matko jaki ciężki dzień , mojego synka odwiedziła "narzeczona" z mama a on dostał szału i tak lata od 5h i szaleje mam dosyć wszystkich grających zabawek i przeklinam je w duchu haha ja która popołudniu pisała że tak kocha kupować zabawki tak więc powoli przygotowuje się do hałasu , krzyku itp przy dwójce dzieci
Póki co leże i próbuje odpocząć psychicznie chociaż 10 min
Dziś u mnie matko jaki ciężki dzień , mojego synka odwiedziła "narzeczona" z mama a on dostał szału i tak lata od 5h i szaleje mam dosyć wszystkich grających zabawek i przeklinam je w duchu haha ja która popołudniu pisała że tak kocha kupować zabawki tak więc powoli przygotowuje się do hałasu , krzyku itp przy dwójce dzieci
Póki co leże i próbuje odpocząć psychicznie chociaż 10 min
Ewelajna11
Hej, ja właśnie po wizycie z maleństwem ok, serduszko tłucze karta zalozona. Jedyne co to mam dużą nadżerkę z której zaczęłam krwawić po badaniu ale dr powiedział że nie zagraża to dziecku i po porodzie będę musiała mieć zabieg. Poza tym coś nie tak wyszło w moczu, mam zażywać żurawinę i w następnym tyg powtórzyć badanie czy coś się poprawia. Także tyle pozdrawiam
brak..wyobraźni
Mój ze mną rodził razem[emoji173]ale emocję były a płakał jak dziecko hehe
Mój tez był przy obu i nie wyobrażam sobie teraz zeby nie było go i tym razem
kin28
Też mam nadżerkę "dość dużą" jak to powiedziała :/Hej, ja właśnie po wizycie z maleństwem ok, serduszko tłucze karta zalozona. Jedyne co to mam dużą nadżerkę z której zaczęłam krwawić po badaniu ale dr powiedział że nie zagraża to dziecku i po porodzie będę musiała mieć zabieg. Poza tym coś nie tak wyszło w moczu, mam zażywać żurawinę i w następnym tyg powtórzyć badanie czy coś się poprawia. Także tyle pozdrawiam
Ja dziś zgrzeszyłam i zjadłam w McDonaldzie, ale nie mogłam się powstrzymać [emoji28]
reklama
kasiaaaaaa
Ciekawa jestem.jak.moj zareagujeMój tez był przy obu i nie wyobrażam sobie teraz zeby nie było go i tym razem