reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2019

Ja mam synka 3,5 latka i z nim ciąża przebiegała bez problemu za to poród był straszny bo 4,5 kg dziecko rodziłam naturalnie ...

reklama
A gdzie pracujecie dziewczyny ? Kiedy planujecie brać zwolnienie ?

Ja w tej chwili siedzę z najmłodszym w domu(musiałam zrezygnować w momencie kiedy mąż dostał warunki pracy które nie bardzo pasowały do moich i ktoś musiał zostać w domu [emoji6] ) , wiec nie muszę brać zwolnienia, ale mieszkam w Anglii i tutaj L4 się nie daje z powodu ciazy, a i pierwsze 7 dni można wziąć samemu, nie potrzebny do tego lekarz [emoji6]
Dwie ciąże pracowałam prawie do same go końca . Ze starszym poszłam na macierzyński 9 dni przed terminem chociaż urodził sie na trzeci wolny dzień [emoji28], a z młodszym dwa tygodnie przed ..

Ja kazda ciaze poronilam w 6tyg w jego poczatku takze teraz najgorszyczas dla mnie. A zeby poprawic Wam humor moj maz wczoraj sie otworzył bo tak nie jest poruszany temat ciazy tylko jest informacja i z grzecznosci sie zapyta jak sie czuje i to wszystko. Ale wracając... Mowi mi tak w czwartek idziesz na usg a co zrobimy jak beda dwie dzidzie? To sie smieje ze w sypialni pomieszkamy krocej noz przewidujemy. Na co wyskakuje z tekstem ze moze byc nawet jeszcze 3babelkow ale zeby byl chociaz 1 syn w tej trojce bo on sobie noe wyobraza ze miala by byc ciaza mnoga i kolejne dziewczyny ;-) a Wasi partnerzy jak podchodza do ciazy? Bo u nas jest strach ale mamy też nadzieję że wszystko będzie dobrze.

Ja kazda ciaze poronilam w 6tyg w jego poczatku takze teraz najgorszyczas dla mnie. A zeby poprawic Wam humor moj maz wczoraj sie otworzył bo tak nie jest poruszany temat ciazy tylko jest informacja i z grzecznosci sie zapyta jak sie czuje i to wszystko. Ale wracając... Mowi mi tak w czwartek idziesz na usg a co zrobimy jak beda dwie dzidzie? To sie smieje ze w sypialni pomieszkamy krocej noz przewidujemy. Na co wyskakuje z tekstem ze moze byc nawet jeszcze 3babelkow ale zeby byl chociaz 1 syn w tej trojce bo on sobie noe wyobraza ze miala by byc ciaza mnoga i kolejne dziewczyny ;-) a Wasi partnerzy jak podchodza do ciazy? Bo u nas jest strach ale mamy też nadzieję że wszystko będzie dobrze.

Mój Mąż chyba w ogóle nie dopuszcza do siebie mojej ciąży. Temat poronienia był dla mnie bardzo trudny, on tego tak nie przeżył jak ja. Ja mam takie podejście że jestem w ciąży i od dwoch kresek na teście to czuje, a mój Mąż dopiero po usg czy rosnącym brzuchu zaczyna to dostrzegać.

reklama
Kobietki! Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty! Pochwalcie się po badaniu! :) Ja pójdę dopiero po weekendzie, bo zasmarkana jestem niemozliwie. :/

Do góry