reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2019

Cześć dziewczyny. Od rana nie krwawie. Mam nadzieję, że już tak zostanie. Od wczoraj boli mnie gardło. Byłam na becie i zrobiłam dodatkowo progesteron. Wyniki popołudniu. I coś mnie kręci w żołądku.
Gratuluję tak wyraźnych kreseczek. Moje takie nie są.
Dziecko moje jest chore i tak mnie denerwuje, ze.... Mąż tak samo.

reklama
Kobietki! Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty! Pochwalcie się po badaniu! :) Ja pójdę dopiero po weekendzie, bo zasmarkana jestem niemozliwie. :/
Polecam Irigasin albo fix sin. Mi bardzo pomaga.
Cześć dziewczyny. Od rana nie krwawie. Mam nadzieję, że już tak zostanie. Od wczoraj boli mnie gardło. Byłam na becie i zrobiłam dodatkowo progesteron. Wyniki popołudniu. I coś mnie kręci w żołądku.
Gratuluję tak wyraźnych kreseczek. Moje takie nie są.
Dziecko moje jest chore i tak mnie denerwuje, ze.... Mąż tak samo.
Ja wczoraj dzień przewyłam... Hormony zaczynają szaleć

Ja kazda ciaze poronilam w 6tyg w jego poczatku takze teraz najgorszyczas dla mnie. A zeby poprawic Wam humor moj maz wczoraj sie otworzył bo tak nie jest poruszany temat ciazy tylko jest informacja i z grzecznosci sie zapyta jak sie czuje i to wszystko. Ale wracając... Mowi mi tak w czwartek idziesz na usg a co zrobimy jak beda dwie dzidzie? To sie smieje ze w sypialni pomieszkamy krocej noz przewidujemy. Na co wyskakuje z tekstem ze moze byc nawet jeszcze 3babelkow ale zeby byl chociaz 1 syn w tej trojce bo on sobie noe wyobraza ze miala by byc ciaza mnoga i kolejne dziewczyny ;-) a Wasi partnerzy jak podchodza do ciazy? Bo u nas jest strach ale mamy też nadzieję że wszystko będzie dobrze.
Nawet nie wyobrażam sobie, co czułaś i przez co przechodzilas. Przytulam Cię bardzo mocno!

Mój oszalał ze szczęścia! Kilkanaście razy dziennie pyta, jak się czuję.

Macie wahania nastroju? Bo ja to jakaś masakra. Od euforii do płaczu.

Co do pracy, to ja jestem na własnej działalności więc pracować będę dotąd, aż nie będę mogła.

reklama
Do góry