MamaT
Fanka BB :)
No piękne kreseczki
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No piękne kreseczki
Hihi super gratuluję jeszcze razMoże to tez dlatego, ze znam dokładniejsza datę owu (z błędem jednego dnia)[emoji6], wiec wiem, ze dzisiaj jest dokładnie dwa tyg [emoji4]
Niestety moje gwiazdy nie pozwolą. Starsza ma wolne od przedszkola i muszę je non stop kontrolować. Zrobiłam sobie syrop z czosnku. Ale rzyganko po nim bankoweTo jak masz możliwość to do łóżka gorącą herbata z imbirem sokiem malinowym i się wygrzac
Oh, to już nie marudzę. Dużo zdrowia i oby nic poważnego!Mi moje gwiazdy nie dadzą poleżeć.
Też niestety przy moim najmłodszym ciężko poleżeć wszędzie go pelnoNiestety moje gwiazdy nie pozwolą. Starsza ma wolne od przedszkola i muszę je non stop kontrolować. Zrobiłam sobie syrop z czosnku. Ale rzyganko po nim bankowe
Rozumiem cieu mnie siostra się wygadała,że połowa rodziny wiedziała i poroniłam....dlatego teraz tylko wie moja Mama i Mążja ledwo żyje dzisiaj mdłości dopadły mnie.Trzymam kciuki za wizytęi czekamy ma wieściJa na szczęście mam wizytę po południu, więc Mąż z dziećmi zostanie. U mnie wygadanie sie dzieciom byłoby równoznaczne z wygadaniem sie całemu światu. Ostatnio wiedziała tylko moja mama. Wypaplała sie teściowi a ja sie musiałam tłumaczyć że poroniłam... Teraz wie tylko Mąż i wy
No właśnie dlatego ja nie chce mówić moim bo mam identycznie wizytę mam na 15.15 więc z pół godziny wcześniej musi wrócić bym mogła dojechać. U mnie wiedzą moi rodzice i 4 przyjaciółki bardzo się wspieramy i dostałam od nich niesamowite wsparcie w październiku więc one czekały razem ze mną na testowanie. No i mąż teściów uświadomimy jak już będę po wizycie A reszta dowie się jak brzuch zobaczy hahaJa na szczęście mam wizytę po południu, więc Mąż z dziećmi zostanie. U mnie wygadanie sie dzieciom byłoby równoznaczne z wygadaniem sie całemu światu. Ostatnio wiedziała tylko moja mama. Wypaplała sie teściowi a ja sie musiałam tłumaczyć że poroniłam... Teraz wie tylko Mąż i wy
Ja mam jeszcze dwa tygodnie do wizyty. A w poniedzialek wypada dzień w ktorym poroniłam poprzednia ciąże i tego sie boje najbardziejRozumiem cieu mnie siostra się wygadała,że połowa rodziny wiedziała i poroniłam....dlatego teraz tylko wie moja Mama i Mążja ledwo żyje dzisiaj mdłości dopadły mnie.Trzymam kciuki za wizytęi czekamy ma wieści
Ahh sorki. Faktycznie ja głupia myślę cały czas o profiluJuz widzisz?