reklama
Dżasta92
Fanka BB :)
Byłam wtedy dzień po terminie. Dzisiaj jadę znowuZamaż dane na zdjęciu. Beta jest bardzo mała. Jesteś dużo przed terminem @?
anieok
Daj znać po wynikachByłam wtedy dzień po terminie. Dzisiaj jadę znowu
anieok
Ja pracuję w biurze rachunkowym. Ale mam mega dylemat. Bo jestem na wychowawczym, który muszę zakończyć jak Młodsza córka pojdzie do przedszkola czyli we wrześniu. I wtedy poszłabym na zwolnienie, ale najpierw musze pogadać z szefowa bo od dobrych 4 lat mnie w pracy nie ma i może lepiej dla niej by było żebym złożyła wymowienie. Wiem że to mało korzystne dla mnie. Ale chce być w porządku wobec niej.A gdzie pracujecie dziewczyny ? Kiedy planujecie brać zwolnienie ?
Dżasta92
Ja bym kierowała się własnym dobrem i żeby moje dzieci miały zapewniony byt ja na Twoim miejscu zaraz bym wręczyła L4 i tyle jeśli i tak godzisz się z tym że kiedyś nie będziesz tam pracować to tym bardziejJa pracuję w biurze rachunkowym. Ale mam mega dylemat. Bo jestem na wychowawczym, który muszę zakończyć jak Młodsza córka pojdzie do przedszkola czyli we wrześniu. I wtedy poszłabym na zwolnienie, ale najpierw musze pogadać z szefowa bo od dobrych 4 lat mnie w pracy nie ma i może lepiej dla niej by było żebym złożyła wymowienie. Wiem że to mało korzystne dla mnie. Ale chce być w porządku wobec niej.
Dżasta92
Ja pracuję w sklepie z zabawkami i odzieżą dziecięcą (popularna sieć) i myślę czy już 6.05 na pierwszej wizycie nie poprosić o zwolnienie ... Jestem zastępca kierownika sklepu co wiąże się ze sporym stresem, dźwiganie, stanie na nogach prawie całe 8 godzin duży ruch mamy w sklepie, wspolpracownice często przychodzą chore do pracy żeby nie brać zwolnienia i boje się że przez to będę chorować a wiadomo że w ciąży nie ma za bardzo czym się leczyć ....
martuśka0103
Ja poroniłam w 7 tyg i też się boję....Ja mam jeszcze dwa tygodnie do wizyty. A w poniedzialek wypada dzień w ktorym poroniłam poprzednia ciąże i tego sie boje najbardziej
reklama
anieok
Ja podobnie 6t1d... Niby nastawiam sie pozytywnie, ale nie da sie nie myśleć o tymJa poroniłam w 7 tyg i też się boję....