Dżasta92
Fanka BB :)
Gdzie to widzisz ?Usun swoje dane bo masz tam wszystko lacznie z peselem i adresem
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Gdzie to widzisz ?Usun swoje dane bo masz tam wszystko lacznie z peselem i adresem
Na zdjeciuGdzie to widzisz ?
Piekne dwie kreseczki mi nawet tydzien po @ takie nie wyszly
Ja nic takiego nie widzę nigdy nie podaje swoich danych skąd by się tu wzięłyNa zdjeciu
Ja już 5 dzień zawalone zatoki. Leżę w łóżku i czekam naWitam i ja, coraz bardziej chora sie czuję. A bardzo boję sie antybiotyku
Ja już 5 dzień zawalone zatoki. Leżę w łóżku i czekam na poprawę. A pogoda taka piękna!Witam i ja, coraz bardziej chora sie czuję. A bardzo boję sie antybiotyku
Super! Cieszymy się ogromnie!
Mi moje gwiazdy nie dadzą poleżeć.Ja już 5 dzień zawalone zatoki. Leżę w łóżku i czekam na
Ja już 5 dzień zawalone zatoki. Leżę w łóżku i czekam na poprawę. A pogoda taka piękna!
Miłego dnia Dziewczyny! :*
Juz widzisz?Ja nic takiego nie widzę nigdy nie podaje swoich danych skąd by się tu wzięły
To jak masz możliwość to do łóżka gorącą herbata z imbirem sokiem malinowym i się wygrzacWitam i ja, coraz bardziej chora sie czuję. A bardzo boję sie antybiotyku