reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2017

Ja już po wizycie
Szyjka jeszcze jest, krążek ładnie się trzyma. Będziemy go ściągać 6.12. Mój gin mówi, że po zdjęciu powinno się pomału wszystko rozkręcić. O ile coś się nie rozkręci wcześniej. Mały waży 3508 g (+/- 512 g).
Wg USG tp 4.12. Wg OM 19.12
Mam nadzieję, że w Święta Będziemy już w domu.
Oprócz Luteiny, którą już odstawiłam, resztę biorę czyli magnez ( bo od wczesnej ciąży miałam skurcze łydek) i nospę doraźnie, ale gdyby się rozkręcał poród to nie pomoże.

reklama
Ja już po wizycie
Szyjka jeszcze jest, krążek ładnie się trzyma. Będziemy go ściągać 6.12. Mój gin mówi, że po zdjęciu powinno się pomału wszystko rozkręcić. O ile coś się nie rozkręci wcześniej. Mały waży 3508 g (+/- 512 g).
Oprócz Luteiny, którą już odstawiłam, resztę biorę czyli magnez ( bo od wczesnej ciąży miałam skurcze łydek) i nospę doraźnie, ale gdyby się rozkręcał poród to nie pomoże.
No to kochana za trzy tygodnie będzie po wszystkim!!!??

Ja już po wizycie

Na mikolaja bedzie sciagany krazek :d ale prezent ;)

Dzidzia juz duza, widac ze ladnie rosnie :)

Nie znam sie, ale jesli zdejmiesz krazek to chyba szybko powinno pojsc?

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

No całkiem duży dzidziuś. Fajnie. Mój 9 dni różnicy a ponad 1 kg mniejszy

Mam nadzieję, że pójdzie szybko. Słyszałam natomiast, że różnie z tym bywa. Niektóre dziewczyny mają rozwarcie tuż po ściągnięciu inne potrafią i przechodzić termin. Zobaczymy po 6.12 jak będzie u mnie.

Hej hej, Fajnie ze piszesz. Gratulacje dla mamusi :) Zdrówka dla maleństwa :)
Co się stało, że tak dzidzia się pospieszyła??
Fakt, mniej się tu teraz dzieje. Część mamuś już urodziła, ale same musiałyby się ujawnić. Mam wrażenie, że w tym tempie porodów to większość grudniówek zostanie listopadówkami ;)

Hej!!! My się nie znamy bo ja jestem tu całkiem nowa!!!
Gratulacje i zdrówka dla Was! Z córeczką wszystko dobrze!?! Tak bardzo do Ciebie się spieszyła?!
Faktycznie całkiem cisza na tym forum... Pozdrawiam i jeszcze raz wszystkiego dobrego!!!

Ja już druga córkę urodziłam miesiąc wcześniej bo odeszły mi wody. A teraz przechodzilam ciążę książkowo ale 15 listopada obudzilam z mokrym tylkiem no i okazało się że wody mi znowu ciekna.
Niestety tak jak poprzednio zakończyło się cesarka ale przeszłam ja lepiej niż poprzednie 2 porody.
Na szczęście mała urodził A się dokładnie w skończonym 37 tyg i nie jest wczesniakiem :)
Gratulacje!!! U nas już kilka mam tuli swoje maleństwa. A cisza właśnie przez te bezsensowne nikomu niepotrzebne burze. Widać komuś sprawia przyjemność wywoływanie awantur.
Dla mnie ta cisza jakąś dziwna bo przedtem się nie odzywalam bo nie nadazalam za Waszym pisaniem a teraz cisza w eterze

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom

Ja już druga córkę urodziłam miesiąc wcześniej bo odeszły mi wody. A teraz przechodzilam ciążę książkowo ale 15 listopada obudzilam z mokrym tylkiem no i okazało się że wody mi znowu ciekna.
Niestety tak jak poprzednio zakończyło się cesarka ale przeszłam ja lepiej niż poprzednie 2 porody.
Na szczęście mała urodził A się dokładnie w skończonym 37 tyg i nie jest wczesniakiem :)

Dla mnie ta cisza jakąś dziwna bo przedtem się nie odzywalam bo nie nadazalam za Waszym pisaniem a teraz cisza w eterze

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
To już Twoje trzecie dzieciątko!?! Cudownie!!! Trzy tygodnie przed tp to już ciąża donoszona.

reklama
Ja już po wizycie
To super wiesci[emoji3]

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry