Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak mówisz!? Dostanę!? Podobno maila trzeba dostać a ja nie dostałamw rosmanie jak masz apkę rossne to możesz opakowanie odebrać za freeko, co prawda małe ale jest. Póżniej i tak raczej w 2 się wchodzi.
Jeszcze może mężowi założe apkę na ciężarnaw rosmanie jak masz apkę rossne to możesz opakowanie odebrać za freeko, co prawda małe ale jest. Póżniej i tak raczej w 2 się wchodzi.
Tak mówisz!? Dostanę!? Podobno maila trzeba dostać a ja nie dostałam
powołaj sie na ta stronę - tam nie ma nic o mailuJeszcze może mężowi założe apkę na ciężarna
Link do: Pampers w drogeriach Rossmann
No ciekawe co mi powiedzą hihihihipowołaj sie na ta stronę - tam nie ma nic o mailu
Hej ☺ Ja się powołałam na ta stronę i mimo to nie otrzymałam pampkow ☺ musi być email bo inaczej im się rabat na kasę nie nabija. Dopiero dziś dostałam wiec jutro smigam odebraćNo ciekawe co mi powiedzą hihihihi
Ja sie powolalam i dostalam... wiec nie rozumiem... no nic. Warto sprobowac.Hej [emoji5] Ja się powołałam na ta stronę i mimo to nie otrzymałam pampkow [emoji5] musi być email bo inaczej im się rabat na kasę nie nabija. Dopiero dziś dostałam wiec jutro smigam odebrać
A w którym jesteś tc że dostałaś maila!?! Mi nie wysłali buuuuHej [emoji5] Ja się powołałam na ta stronę i mimo to nie otrzymałam pampkow [emoji5] musi być email bo inaczej im się rabat na kasę nie nabija. Dopiero dziś dostałam wiec jutro smigam odebrać
Może w większych miastach tak jest ale u mnie na zadupiu nie mają ...ja też sie powołałam na apkę i mając na tel, a nie mając maila dostalam za 1gr