reklama
kosa1212
Fanka BB :)
M@gda
Moderatorka
Iza, ale jeśli 95 to twój rok urodzenia to jesteś młodziutka im jest się młodszym to zazwyczaj lepiej ciąże się przechodzi.Hej dawno mnie nie było ale dopiero teraz trochę czasu znalazłam na nadrobienie was My juz po remoncie ,wszystko zrobione tak czytam i każda z was ma jakieś problemy a to cukier a to spuchniete nogi. Moja ciąża przebiega od samego poczatku bezobjawowo i tak się zastanawiam czy to normalne ☺ od początku ciąży przytyłam cały kilogram, rozmawiałam z lekarzem powiedział ze to nic dzidzi dobrze się rozwija i rośnie ☺
kosa1212
No właśnie też tak myślałam a on twierdzi ze jak nic się nie dzieje to nie ma co przychodzić częściej. Tylko te ktg mam zrobić pomiędzy.Kosa jaka duża córcia [emoji846] słyszałam że po 30 t.c. wizyty są co 3-2 tygodnie?
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
A ja dziś poszłam do mamy niestety na obiad się spóźniłam hehehehe i moja mama oznajmiła że najwyższy czas aby już zacząć prać ubranka małej dokąd za oknem jeszcze w miarę jest pogoda i dodała abym mężowi zostawiła prasowanie i już wiem że na okres jak ja będę w szpitalu przenosi się do mnie aby miała lżej z chłopakami tzn odprowadzaniem do szkół tzn tylko jednego bo drugi sam chodzi i wraca i zajmie się psiakami bo do siebie nie może ich zabrać z powodu kota.
Dodam że mój nastraszy dziś mi podniósł ciśnienie i wam powiem że ja już mam dość tej cholernej szkoły i jego klasy a tym bardziej tych chłopaków którzy z nim chodzą do klasy bo dziś to już sami siebie prześlij to co zrobili i jutro jak pójdę go odprowadzić na wycieczkę to nie odpuszczę albo się wezna za nich albo ja wzywam policje lub idę do kuratorium bo tego już za dużo a moja cierpliwość ma granice a mąż jak tam wparuje albo dorwie tych gn... to będzie źle
Dodam że mój nastraszy dziś mi podniósł ciśnienie i wam powiem że ja już mam dość tej cholernej szkoły i jego klasy a tym bardziej tych chłopaków którzy z nim chodzą do klasy bo dziś to już sami siebie prześlij to co zrobili i jutro jak pójdę go odprowadzić na wycieczkę to nie odpuszczę albo się wezna za nich albo ja wzywam policje lub idę do kuratorium bo tego już za dużo a moja cierpliwość ma granice a mąż jak tam wparuje albo dorwie tych gn... to będzie źle
A mnie lekarz powiedzial jak mialam masakrycznego krwiaka bo mi zyla pękła przy pobieraniu krwi ze moge altacetem smarowac i ze to nie zaszkodzi. Dobrze ze nie smarowalam jakos duzo tylko kilka razyNiestety jak zastanawiałam się nad altacetem na moje obrzęki i bóle nóg, pani w aptece powiedziała, że jest on w odradzanych w ciąży bo przenika do krwiobiegu. :/ Może spróbuj zimne okłady? Ewentualnie rozważyłabym jakiś paracetamol, jak bardzo boli ale nie wiem czy na taki rodzaj bólu dużo on pomoże.
Millo
Manique a jakie masz wyniki?ja w 1 ciazy tez mialam brac ale od razu rozwolnienia dostawalam.Pilam wiec soki z buraków i to fakt z wit c albo sokiem pamaranczowym dla wchlanialnosci.
Olka gdzie Ty w tych kato bedziesz rodzic bo zapomnialam?musimy sie kiedys spotkać
Na wizycie wszystko dobrzePobrala wymaz.Inka ma 2.5kg.Nastepna ostatnia wizyta za 2 tyg!:O i ustalimy wtedy termin CC.
Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
Olka gdzie Ty w tych kato bedziesz rodzic bo zapomnialam?musimy sie kiedys spotkać
Na wizycie wszystko dobrzePobrala wymaz.Inka ma 2.5kg.Nastepna ostatnia wizyta za 2 tyg!:O i ustalimy wtedy termin CC.
Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Ja od 26tc mam wizyty co dwa tyg i za każdym razem ktg.Kosa jaka duża córcia [emoji846] słyszałam że po 30 t.c. wizyty są co 3-2 tygodnie?
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom