Zinc
Fanka BB :)
Widzę że temat sąsiadów, u nas jest tak, że to nam przeszkadzają sąsiedzi co mają dzieci i od samego rana np od 7 w sobotę robią mega hałas, szurają stołkami, krzyczą jakby byli sami, rzucają jakimiś ciężkimi kulkami, no masakra. Już kilka razy prosiliśmy ich grzecznie o ciszę przynajmniej trochę rano, ale oni nic sobie z tego nie robią, jakby na złość robili, i oczywiście ani dzień dobry, ani nic, beznadzieja...
A z innej beczki to chciałam się pochwalić bo dokonaliśmy dzisiaj wielkiego zakupu, kupiliśmy wózek 2w1 + fotelik, jestem szczęśliwa jak nie wiem, bo się śmieję że łóżeczka nie mamy, ale nasz synek w razie czego już ma gdzie spać Mieliśmy upatrzony model używany, a na miejscu w rezultacie kupiliśmy wszystko nowe, inny model i prawie za tą samą cenę
Napisane na WAS-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom
A z innej beczki to chciałam się pochwalić bo dokonaliśmy dzisiaj wielkiego zakupu, kupiliśmy wózek 2w1 + fotelik, jestem szczęśliwa jak nie wiem, bo się śmieję że łóżeczka nie mamy, ale nasz synek w razie czego już ma gdzie spać Mieliśmy upatrzony model używany, a na miejscu w rezultacie kupiliśmy wszystko nowe, inny model i prawie za tą samą cenę
Napisane na WAS-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom