reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2017

Dziewczyny czy któraś widziała gdzieś w sklepie pudełko na chusteczki nawilżające, bo z tego co pamiętam kiedyś był z pampersa lub z nivei a teraz ich nie ma sklepie i nie wiem czy są one wycofane czy co już nawet mężowi mówiłam że jak by w Niemczech widział gdzieś w sklepie aby brał bo przynajmniej w tych pudełkach te chusteczki tak szybko nie wysychają
No właśnie sama sie ostatnio tym interesowalam patrzylam sa na allegro po mniej wiecej 11zl ale może dopadne z chusteczkami gdzies w sklepie. Kolezanka ma wiec ja podpytam skad.

reklama
A tak wogole to dzien dobry☺ pogoda u nas paskudna.
Powodzenia na wizytach☺
Dzis sniadanko nieco wczesniej bo glodna bylam zobaczymy zaniedlugo jak cukier...

@Małgoś86 z tym przewijakiem to dokładnie tak, jak napisała Maglik. To jest zwykły sztywny przewijak, który prawie zawsze ma odłożone takie cztery bolce, mocowania do zaczepienia od dołu i wtedy nie przesuwa się na łóżeczku :) myślę, że to najlepsza opcja dla osób, które nie mają za bardzo gdzie wstawić całej komody z przewijakiem :)

@Zinc nie pierwsze 2kg, hop hop proszę nie zapominać o Lence, która kilka dno temu ważyła już 2,2 :D

Witam się z rana :) Wy też tak macie że pierwsza rzecz po przebudzeniu o której myślicie to śniadanie? Ja nie mogę się ogarnąć, muszę coś zjeść zaraz po przebudzeniu. Wczorajszy wieczór dał mi popalić - cała lewa noga mi dretwiala i jak chodziłam to kustykalam. Nie wiem, myślę, że to pewnie Panienka mi uciskala na jakiś nerw.
Uciskała, uciskała, mnie tez tak robi :D:D
Ja jak wstaję to myslę o... lekach :D:D dopiero po pół godziny mogę jeść :(

Dzisiaj kolejny dzień ogarniania domu. Tym razem pokój córki. Muszę posegregować zabawki i zrobić małe przemeblowanie. Córka chce abyśmy do jej pokoju wstawili łóżeczko baby i chyba tak od razu zrobię. Niech ma pokoik z siostrą [emoji3]

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
U mnie mąż jest ten od wyrzucania, ja jestem "zostaw, może się przyda :D:D"
A pokoik dla dziecka od razu osobno robimy, nie wiem jak ze spaniem na pozcatku będzie, ale pokoik musi miec swoj.

Jak remont idzie?
nie ma mnie tam, ale idzie. Mąż mi fotorelacje zdaje i chyba czasami wolałabym ich nie widzieć :D:D
cały dom zionie pustką, a jeszcze jutro jezdżą wielkogabarytowe smieci i częśc strarych mebli chcemy sie pozbyć (takich których raczej juz nikt nie bedzie chciał). Więc już w ogóle :D:D

nie ma mnie tam, ale idzie. Mąż mi fotorelacje zdaje i chyba czasami wolałabym ich nie widzieć :D:D
cały dom zionie pustką, a jeszcze jutro jezdżą wielkogabarytowe smieci i częśc strarych mebli chcemy sie pozbyć (takich których raczej juz nikt nie bedzie chciał). Więc już w ogóle :D:D
E to elegancko dobrze ze tego nie widzisz na żywo zdjecia to zawsze jakoś łatwiej przełknąć niż byc w centrum tego armagedonu

reklama
Do góry