No właśnie sama sie ostatnio tym interesowalam patrzylam sa na allegro po mniej wiecej 11zl ale może dopadne z chusteczkami gdzies w sklepie. Kolezanka ma wiec ja podpytam skad.Dziewczyny czy któraś widziała gdzieś w sklepie pudełko na chusteczki nawilżające, bo z tego co pamiętam kiedyś był z pampersa lub z nivei a teraz ich nie ma sklepie i nie wiem czy są one wycofane czy co już nawet mężowi mówiłam że jak by w Niemczech widział gdzieś w sklepie aby brał bo przynajmniej w tych pudełkach te chusteczki tak szybko nie wysychają
reklama
Jak remont idzie?Kaja śliczne imię
M@gda
Moderatorka
Uciskała, uciskała, mnie tez tak robi@Małgoś86 z tym przewijakiem to dokładnie tak, jak napisała Maglik. To jest zwykły sztywny przewijak, który prawie zawsze ma odłożone takie cztery bolce, mocowania do zaczepienia od dołu i wtedy nie przesuwa się na łóżeczku myślę, że to najlepsza opcja dla osób, które nie mają za bardzo gdzie wstawić całej komody z przewijakiem
@Zinc nie pierwsze 2kg, hop hop proszę nie zapominać o Lence, która kilka dno temu ważyła już 2,2
Witam się z rana Wy też tak macie że pierwsza rzecz po przebudzeniu o której myślicie to śniadanie? Ja nie mogę się ogarnąć, muszę coś zjeść zaraz po przebudzeniu. Wczorajszy wieczór dał mi popalić - cała lewa noga mi dretwiala i jak chodziłam to kustykalam. Nie wiem, myślę, że to pewnie Panienka mi uciskala na jakiś nerw.
Ja jak wstaję to myslę o... lekach dopiero po pół godziny mogę jeść
M@gda
Moderatorka
U mnie mąż jest ten od wyrzucania, ja jestem "zostaw, może się przyda "Dzisiaj kolejny dzień ogarniania domu. Tym razem pokój córki. Muszę posegregować zabawki i zrobić małe przemeblowanie. Córka chce abyśmy do jej pokoju wstawili łóżeczko baby i chyba tak od razu zrobię. Niech ma pokoik z siostrą [emoji3]
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
A pokoik dla dziecka od razu osobno robimy, nie wiem jak ze spaniem na pozcatku będzie, ale pokoik musi miec swoj.
M@gda
Moderatorka
nie ma mnie tam, ale idzie. Mąż mi fotorelacje zdaje i chyba czasami wolałabym ich nie widziećJak remont idzie?
cały dom zionie pustką, a jeszcze jutro jezdżą wielkogabarytowe smieci i częśc strarych mebli chcemy sie pozbyć (takich których raczej juz nikt nie bedzie chciał). Więc już w ogóle
E to elegancko dobrze ze tego nie widzisz na żywo zdjecia to zawsze jakoś łatwiej przełknąć niż byc w centrum tego armagedonunie ma mnie tam, ale idzie. Mąż mi fotorelacje zdaje i chyba czasami wolałabym ich nie widzieć
cały dom zionie pustką, a jeszcze jutro jezdżą wielkogabarytowe smieci i częśc strarych mebli chcemy sie pozbyć (takich których raczej juz nikt nie bedzie chciał). Więc już w ogóle
Slodziutkie mamusie a macie czasem tak ze jestescie glodne miedzy posilkami? Co wtedy robicie?
Wczoraj tak miałam po obiedzie i zaszalałam, zjadłam dwie kromeczki chałki z dżemem truskawkowym i po godzince sobie z ciekawości zmierzyłam cukier i był dobry
reklama
M@gda
Moderatorka
Nie, ale ja ze względu na koty. mogą być za bardzo zainteresowane tym co się majta. Najwyżej sama coś zrobieA jeszcze mam pytanie odnośnie mat edukacyjnych i karuzeli na łóżeczko. Kupujecie na początek? :-)