Jesli może to pomoc to oczywiście że sprobuje. Aby mój maluszek urósł tak jak powinnien.@Millo mam tak samo niestety zaleglosci w forum ciagle rosnal ale co moge to przeczytam i spie.Oj beda mi sie kilogramy odkladac.
@Izabela90 mialam na forum znajoma tez z problemem wagi u maluszka zaczela jesc duzo nabialu ,serow , pila mleko i mala ruszyla z waga. Sprobowac mozesz oby i u ciebie skonczylo sie jak u znajomej.
Wlasnie weszlam do was z wiadomoscia o kombinezonach wz lidla ,ale juz inna lapaczka okazji mnie uprzedzila hihi.
reklama
Millo,mam dokładnie tak samo non stop ciagnie mnie na drzemki w ciągu dnia. Zmuszam się żeby zacząć coś robić to wtedy się rozkręcam i trochę mija ale dziś np. dałam na luz i leniuchowalam pół dniaHeja:*
Izabelka a pijesz duzo mleka czy jesz nabialu?Suplementuj sie wit K2mk7 bo ona wtedy sprawia ze wapn ma trafiac tam gdzie ma czyli do kosci a nie gdzieindziej.
Mialam nadrabiac zaleglosci na forum ale nie ma czasu i sily.Ciagle chodze zmęczona i spac mi sie chce.Tez tak macie?
Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
Heja:*
Izabelka a pijesz duzo mleka czy jesz nabialu?Suplementuj sie wit K2mk7 bo ona wtedy sprawia ze wapn ma trafiac tam gdzie ma czyli do kosci a nie gdzieindziej.
Mialam nadrabiac zaleglosci na forum ale nie ma czasu i sily.Ciagle chodze zmęczona i spac mi sie chce.Tez tak macie?
Ja w ciągu dnia mam 2 drzemki jak chłopaki sa w szkole to śpię i druga mnie dopada ok 17 i tak mam dzień w dzień od początku ciąży
Millo
Fanka BB :)
To ulzylo mi ze nie tylko ja tak mam
Izabela a duzo nabialu spozywalas do teraz?nie wiem czy rada z tym zebys teraz duzo tego przyjmowala jest dobra.Na pewno ta wit k2mk7(musi byc dokladnie taka.Nie wiem czy w aptece kupisz ale w necie tak chocby na ukryteterapie.pl) bo w skrocie chodzi o to ze jak pijesz np mleko to ono ma duzo fosforu i zeby go strawic potrzebny jest wapn ktory jest wyciagany chocy z kosci(stad tyle osob na starosc ma osteoporoze) no i w ogole jak masz niedobor tej wit to przyjmowany wapn zamiast trafiac do kosci to odklada sie w organizmie gdzies stad wlasnie moze Ci akurat na lozysko poszlo.Lekarz Ci cos mowil co masz robic?czy to powazne bardzo? Czy dotrzymasz na lajcie do porodu?
Izabela a duzo nabialu spozywalas do teraz?nie wiem czy rada z tym zebys teraz duzo tego przyjmowala jest dobra.Na pewno ta wit k2mk7(musi byc dokladnie taka.Nie wiem czy w aptece kupisz ale w necie tak chocby na ukryteterapie.pl) bo w skrocie chodzi o to ze jak pijesz np mleko to ono ma duzo fosforu i zeby go strawic potrzebny jest wapn ktory jest wyciagany chocy z kosci(stad tyle osob na starosc ma osteoporoze) no i w ogole jak masz niedobor tej wit to przyjmowany wapn zamiast trafiac do kosci to odklada sie w organizmie gdzies stad wlasnie moze Ci akurat na lozysko poszlo.Lekarz Ci cos mowil co masz robic?czy to powazne bardzo? Czy dotrzymasz na lajcie do porodu?
M@gda
Moderatorka
Nie jesteś Chyba każda z nas ma lepsze i gorsze momenty. Błędem jest udawanie, że ciąża i macierzyństwo to sama euforia szczęścia, to też są dołki, grunt, żeby je pokonywaćCzyli nie jestem wyrodna przyszłą matką ze tak narzekam i sie użalam nad sobą ostatnio jakoś tak kiepsko sie mam psychicznie
M@gda
Moderatorka
U mnie też mdłości Ale to od ucisku żołądka przez dziecko i kopaniem po wszystkim wewnątrzTak, mamy już nawet taka sesję. Przy okazji urodzin dostałam od moich rodziców i rodzeństwa voucher do jednej pani fotograf i chcemy go wykorzystać na sesję noworodkowa wczoraj mieliśmy fajna sesję w plenerze myślę że będzie piękna pamiątka. Tylko wszyscy mi mówią że mam mały brzuszek i trochę zaczynam się nad tym zastanawiać.
Dzisiejszy dzień powitałam mdłosciami i niestety dalszym procesem.. Kurczę wcześniej nawet w pierwszym trymestrze nic a teraz się prztrafia. Mam nadzieję że to jednorazowy wybryk Jasia
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
M@gda
Moderatorka
Dzień dobry dziewczyny ja dziś rano byłam na badaniach, a potem od razu zrobiłam zakupy. Wróciłam do domu przed 11, byłam taka głodna i zmęczona, że ledwo dałam radę. Teraz odpoczywam
No dokładnie termin jest niby na 26.11, ale kto tam wie, jak to będzie naprawdę
Pasujecie dwie torby do szpitala - dla siebie i dla dziecka, czy jedna duża? Mi położna mówiła, żeby brać najwygodniejsza walizkę na kółkach
Mam to samo, poprane mam już prawie wszystko, ale prasowanie czeka i czeka...
@kodap dobrze, że jesteś pod opieka lekarska. Trzymaj się :*
Co do toreb to położna radziła dwie, bo w razie potrzeby im będzie łatwiej coś znaleźć w torbie bez potrzeby przekopywania się przez nasze rzeczy.
Dziś poprasowałam to co było już uprane, teraz drugą cześć czeka pranie jak tak dalej pójdzie okaże się, że mam dużo bodziaków, ale bardzo mało spodenek
Jakaś dysproporcja się wkradła
M@gda
Moderatorka
A czemu płakałaś??Jesteś rozgrzeszona. Możemy mieć gorsze dni. Ja mam taki dzisiaj. Popłakuję sobie trochę.
Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
M@gda
Moderatorka
Ja pół życia byłam na diecie wątrobowo trzustkowej z powodu choroby. Moim skromnym zdaniem jest smaczna, ale ja się nauczyłam tak jeść i brak przypraw, smazenia i innych mi nue przeszkadza. Niestety jest to dieta wysoko cukrowa.Dieta watrobowa
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
oli-oli
Fanka BB :)
Bo zaczełam się martwić o wszystko. O wszystko czyli o dzidzię. Jakoś zle się czułam i stąd chyba moje płaczki. Do tego mąż pierwszy dzień w pracy po zwolnieniu i ta samotność chyba dała mi w kość. Mam nadzieję, że dzisiaj będzie lepszy dzień [emoji6]A czemu płakałaś??
Udanego dnia wszystkim.
Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom