Dieta watrobowaNajważniejsze, że wyniki się poprawiły. Musisz brać leki i być pod stałą opieką lekarza , a napewno wszystko będzie dobrze. Urodzisz zdrowego maluszka .
Jakąś dietę też masz ?
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dieta watrobowaNajważniejsze, że wyniki się poprawiły. Musisz brać leki i być pod stałą opieką lekarza , a napewno wszystko będzie dobrze. Urodzisz zdrowego maluszka .
Jakąś dietę też masz ?
Witaj, witaj, przypomnij nam co u was Kiedy masz termin i jak synkowi dasz na imię
Odkąd poszłam na zwolnienie mam podobnie. Najchętniej bym tylko leżała no i jadła [emoji6]Heja:*
Izabelka a pijesz duzo mleka czy jesz nabialu?Suplementuj sie wit K2mk7 bo ona wtedy sprawia ze wapn ma trafiac tam gdzie ma czyli do kosci a nie gdzieindziej.
Mialam nadrabiac zaleglosci na forum ale nie ma czasu i sily.Ciagle chodze zmęczona i spac mi sie chce.Tez tak macie?
Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
Ja się kolejny dzień nie zabrałam za prasowanie,ale widzę,ze nie tylko ja mam tal z tym prasowaniem a co do tej suszarki to nie wiem jaka masz na myśli,ale jeśli bębnowa tak to właśnie maskara ubrania so te bawełniane czy dżinsy strasznie wygniecione,ja mam i właśnie chciałam zapytać czy można takie ubranka dla dzieci suszyć w suszarce? Bo my tylko suszarki właśnie używamy,teraz w lato to tylko trochę rozwieszałam ubranka i nasze czasem.@Izabela spokojnie u nas jest podobnie. Teraz będzie najwyższy okres wzrostu więc może zacznie szybciej przybierać. @Magda ja niestety też nie znoszę prasowania. Koleżanka namawia mnie na suszarkę do ubrań. Mówi że po już nie trzeba pracować. @allime skoro maluszek rozwija się prawidłowo to nie ma co się przejmować małym brzuszkiem. Ja bym się cieszyła. Przynajmniej kręgosłup nie będzie Cię bolał. @ misianka ż tym imieniem u nas też problem. Niby miała być Nela Ale też już jakos mi się nie do końca podoba
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom