reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2017

@Magda ja mam za to problem w inną stronę, mamy małe mieszkanie i gdzie ma się wszystko pomieścić . dokupiliśmy szuflady do szafy z ikei i będę bawić się w tetris :) dlatego nie zabrałam się za prranie i prasowanie. ze wszystkim zdążycie, bylebyś się za bardzo nie stresowała
U nas to samo,małe mieszkanie a tu dwójka maluszków i tez musimy jakoś zorganizować. Łóżeczko mam, tylko złożyć,narazie będzie jedno i jakoś urządzić ten kącik w sypialni narazie,ja popralam,ale za prasowanie się nie zabrałam ;D

Ostatnia edycja:
reklama
A więc melduje się po wizycie.
No to tak dzidzie rosną ładnie są w 60centylu ułożone są jeden na dole drugi na górze... Ten na dole waży około 1400g a ten a górze 1470g pani doktor powiedziała że to żadna różnica. Szyjka długa około 5cm, brzuszek(macica) miękka, przepływy w normie. Pani doktor nie miała zastrzeżeń, wizyty będę mieć co 2tygodnie około 36tc dostanie skierowanie do szpitala i będę musiała jechać i umówić się na CC.
Super,gratki,duże już dzieciaczki :) i jaka szyjka długa 5 cm! U mnie 2,6 i mowia,ze długa :errr: ja tez będę mieć teraz wizyty co 2 tyg chyba,ale nie mam planowanego cc ani nic w ogóle,mam nadzieje urodzić naturalnie a zobaczymy co będzie.

Hej, ja się zabierałam za czytanie Was,ale dopiero teraz ogarnęłam:) dziś zakupowy dzień był,sprzedalam swoją toaletkę tez i będę mogła teraz myśleć jak to wszystko poustawiać. Ja spałam dobrze,wręcz mnie budzik obudził ledwo co wstałam,ale to dlatego,ze poprzedniej nocy ani rano nie spałam wcale. Mnie strasznie bolą plecy i tak na dole mi na pośladek i nogę promieniuje :oo: nie wiem.

Magda my dwa lata temu wykończyliśmy 115m dom z takiego stanu w 4 tygodnie. Było trochę stresu ale udało się wszystko spiąć, najważniejsze to mieć dobra ekipę.
Tusiaczek świetne wieści z wizyty.
Maja niech Synek szybko wraca do zdrowia.
Ja miałam chwilę stresu, bo bardzo zaczęło mnie rwać pod kolanem, mam tam poszerzoną żyle i obawiałam się zakrzepu, na szczęście badania to wykluczyły i w końcu mi przeszło, ale zmęczona jestem mocno.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Super ze na wizytach wszystko dobrze, dzieciaczki rosną i szyjki długie [emoji5]

Ja się kuruje dzisiaj i zmusilam się do wypicia mleka z czosnkiem, miodem i masłem i po tej mieszance trochę lepiej. Robię tez takie "parówki" inchalacje z rumianku i mięty i myśle czy może trochę skropić tam Amolu, co myślicie?? Można amol stosować w ciąży??

Super ze na wizytach wszystko dobrze, dzieciaczki rosną i szyjki długie [emoji5]

Ja się kuruje dzisiaj i zmusilam się do wypicia mleka z czosnkiem, miodem i masłem i po tej mieszance trochę lepiej. Robię tez takie "parówki" inchalacje z rumianku i mięty i myśle czy może trochę skropić tam Amolu, co myślicie?? Można amol stosować w ciąży??

Wydaje mi się że gdzieś czytałam że amolu nie można bo w tym jest alkohol...
Zdrówka życzę :)

Sent from my WAS-LX1 using Forum BabyBoom mobile app

Dzięki za rady, chyba odpuszczę ten amol bo to będę wdychać. Jeszcze mi do głowy uderzy jak tam alkohol jest i będzie [emoji85][emoji87]

reklama
Melduje ze po wizycie wszystko dobrze. mała szalała ze ciężko było ja pomierzyć ale się udało i wychodzi ze mamy juz 1 kg :)
Szyjka 38mm, ładnie się trzyma i pani dr zadowolona, nie miała zastrzeżeń.
Dobrej nocy
Super. Kolejny kilogram - jupi :)

U mnie tez dzikie harce :) Dzis Żywcia wyjatkowo aktywna.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry