reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2017

reklama
Ja się witam z rana[emoji3] dotarliśmy do znajomych do Gdańska więc dzisiaj będę nieobecna [emoji3] miłego dnia dla wszystkich

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Witam porannie :)

Ja na szybciutko dziś, bo standardowo późno, ja z łóżka nadaje, a szkoła rodzenia za godzinę.
Dziś kalendarza nie wrzucam, bo nikt nie jest na dziś wpisany.

Obudziłam się dziś spokojniejsza, bo chociaż kociszcz wrócił, a właściwie przyszedł na podwórko, zwabiłam ją jedzeniem i zabrałam do domu dziada. Dziś do mamy jedziemy to ją zabieram na czas największego kucia w ścianach.

Witam porannie :)

Ja na szybciutko dziś, bo standardowo późno, ja z łóżka nadaje, a szkoła rodzenia za godzinę.
Dziś kalendarza nie wrzucam, bo nikt nie jest na dziś wpisany.

Obudziłam się dziś spokojniejsza, bo chociaż kociszcz wrócił, a właściwie przyszedł na podwórko, zwabiłam ją jedzeniem i zabrałam do domu dziada. Dziś do mamy jedziemy to ją zabieram na czas największego kucia w ścianach.

Super , że kocia łazęga już w domu. Udanych zajęć w szkole rodzenia.

Dzień dobry wszystkim
ja wczoraj mialam tez dzien lenia, nic oprocz obiadku nie zrobiłam, caly dzien w pozycji leżacej w szydelkiem w reku :)
co do dzisiejszego święta tez nie mam pomysłu - w chwili obecnej maz na grzybach a pozniej chcialam zeby mi w koncu pomalowal sciany w wc ale to chyba glupi pomysl na dzis :(
zycze milego dnia

Dzien dobry☺. Ja wczoraj też miałam dzień lenia i nawet moj obiad to była totalna łatwizna bo ugotowałam gotowe pierogi a na kolacje poszlismy do knajpy i zjadłam przepyszna tortilnne domowa ze szpinakiem suszonymi pomidorami i kurczaczkiem ale to było dobre...
Mnie chyna tez cos zbiera bo mnie kicha cos tam pomalu cieknac zaczyna i wogole taka rozbita jestem oby sie nie rozwinelo...

reklama
Hej wszystkim, ja nadal walczę z tymi swoimi problemami obrzękowymi i przez to siły na nic nie ma, a tu ciągle coś. Dziś chwila luzu, to też już mnie nosi z nudów bo siedzę sama w domu. Oj, ciężko mi ostatnio dogodzić... Piotrek za to się chyba nie nudzi bo już 4 dzień jak wierci się prawie non stop. :D

Ma może któraś ból pod łopatką podczas siedzenia? Nie mam pojęcia co to może być. Jak leżę lub stoję przechodzi ale tylko usiądę i po 5 min boli aż muszę wstać, co czasem dziwnie wygląda w towarzystwie, heh ;)

Tak poza tym narzekaniem, to u nas zaczął się wyprawkowy szał w końcu :)
Mam nadzieję, że dziś uda się więcej pobyć z Wami, a póki co, to miłego weekendu wszystkim życzę.

Do góry