reklama
kosa1212
Fanka BB :)
Dzięki za przypomnienie[emoji3]Dzień dobry dziewczyny jakie dziś plany? Obchodzicie Dzień Chłopaka i szykujecie coś dla swoich domowych bohaterów?
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
M@gda
Moderatorka
Witam porannie
Ja na szybciutko dziś, bo standardowo późno, ja z łóżka nadaje, a szkoła rodzenia za godzinę.
Dziś kalendarza nie wrzucam, bo nikt nie jest na dziś wpisany.
Obudziłam się dziś spokojniejsza, bo chociaż kociszcz wrócił, a właściwie przyszedł na podwórko, zwabiłam ją jedzeniem i zabrałam do domu dziada. Dziś do mamy jedziemy to ją zabieram na czas największego kucia w ścianach.
Ja na szybciutko dziś, bo standardowo późno, ja z łóżka nadaje, a szkoła rodzenia za godzinę.
Obudziłam się dziś spokojniejsza, bo chociaż kociszcz wrócił, a właściwie przyszedł na podwórko, zwabiłam ją jedzeniem i zabrałam do domu dziada. Dziś do mamy jedziemy to ją zabieram na czas największego kucia w ścianach.
padiq
Witam porannie
Super , że kocia łazęga już w domu. Udanych zajęć w szkole rodzenia.
padiq
Dzień dobry dziewczyny jakie dziś plany? Obchodzicie Dzień Chłopaka i szykujecie coś dla swoich domowych bohaterów?
Plany napewno obejmują porządki. A co do dnia chłopaka nie mam żadnego pomysłu.
Dzień dobry wszystkim
ja wczoraj mialam tez dzien lenia, nic oprocz obiadku nie zrobiłam, caly dzien w pozycji leżacej w szydelkiem w reku
co do dzisiejszego święta tez nie mam pomysłu - w chwili obecnej maz na grzybach a pozniej chcialam zeby mi w koncu pomalowal sciany w wc ale to chyba glupi pomysl na dzis
zycze milego dnia
ja wczoraj mialam tez dzien lenia, nic oprocz obiadku nie zrobiłam, caly dzien w pozycji leżacej w szydelkiem w reku
co do dzisiejszego święta tez nie mam pomysłu - w chwili obecnej maz na grzybach a pozniej chcialam zeby mi w koncu pomalowal sciany w wc ale to chyba glupi pomysl na dzis
zycze milego dnia
Dzien dobry☺. Ja wczoraj też miałam dzień lenia i nawet moj obiad to była totalna łatwizna bo ugotowałam gotowe pierogi a na kolacje poszlismy do knajpy i zjadłam przepyszna tortilnne domowa ze szpinakiem suszonymi pomidorami i kurczaczkiem ale to było dobre...
Mnie chyna tez cos zbiera bo mnie kicha cos tam pomalu cieknac zaczyna i wogole taka rozbita jestem oby sie nie rozwinelo...
Mnie chyna tez cos zbiera bo mnie kicha cos tam pomalu cieknac zaczyna i wogole taka rozbita jestem oby sie nie rozwinelo...
reklama
Hej wszystkim, ja nadal walczę z tymi swoimi problemami obrzękowymi i przez to siły na nic nie ma, a tu ciągle coś. Dziś chwila luzu, to też już mnie nosi z nudów bo siedzę sama w domu. Oj, ciężko mi ostatnio dogodzić... Piotrek za to się chyba nie nudzi bo już 4 dzień jak wierci się prawie non stop.
Ma może któraś ból pod łopatką podczas siedzenia? Nie mam pojęcia co to może być. Jak leżę lub stoję przechodzi ale tylko usiądę i po 5 min boli aż muszę wstać, co czasem dziwnie wygląda w towarzystwie, heh
Tak poza tym narzekaniem, to u nas zaczął się wyprawkowy szał w końcu
Mam nadzieję, że dziś uda się więcej pobyć z Wami, a póki co, to miłego weekendu wszystkim życzę.
Ma może któraś ból pod łopatką podczas siedzenia? Nie mam pojęcia co to może być. Jak leżę lub stoję przechodzi ale tylko usiądę i po 5 min boli aż muszę wstać, co czasem dziwnie wygląda w towarzystwie, heh
Tak poza tym narzekaniem, to u nas zaczął się wyprawkowy szał w końcu
Mam nadzieję, że dziś uda się więcej pobyć z Wami, a póki co, to miłego weekendu wszystkim życzę.