reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2017

reklama
Ja się witam z rana[emoji3] dotarliśmy do znajomych do Gdańska więc dzisiaj będę nieobecna [emoji3] miłego dnia dla wszystkich

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Witam porannie :)

Ja na szybciutko dziś, bo standardowo późno, ja z łóżka nadaje, a szkoła rodzenia za godzinę.
Dziś kalendarza nie wrzucam, bo nikt nie jest na dziś wpisany.

Obudziłam się dziś spokojniejsza, bo chociaż kociszcz wrócił, a właściwie przyszedł na podwórko, zwabiłam ją jedzeniem i zabrałam do domu dziada. Dziś do mamy jedziemy to ją zabieram na czas największego kucia w ścianach.

Witam porannie :)

Ja na szybciutko dziś, bo standardowo późno, ja z łóżka nadaje, a szkoła rodzenia za godzinę.
Dziś kalendarza nie wrzucam, bo nikt nie jest na dziś wpisany.

Obudziłam się dziś spokojniejsza, bo chociaż kociszcz wrócił, a właściwie przyszedł na podwórko, zwabiłam ją jedzeniem i zabrałam do domu dziada. Dziś do mamy jedziemy to ją zabieram na czas największego kucia w ścianach.

Super , że kocia łazęga już w domu. Udanych zajęć w szkole rodzenia.

Dzień dobry wszystkim
ja wczoraj mialam tez dzien lenia, nic oprocz obiadku nie zrobiłam, caly dzien w pozycji leżacej w szydelkiem w reku :)
co do dzisiejszego święta tez nie mam pomysłu - w chwili obecnej maz na grzybach a pozniej chcialam zeby mi w koncu pomalowal sciany w wc ale to chyba glupi pomysl na dzis :(
zycze milego dnia

Dzien dobry☺. Ja wczoraj też miałam dzień lenia i nawet moj obiad to była totalna łatwizna bo ugotowałam gotowe pierogi a na kolacje poszlismy do knajpy i zjadłam przepyszna tortilnne domowa ze szpinakiem suszonymi pomidorami i kurczaczkiem ale to było dobre...
Mnie chyna tez cos zbiera bo mnie kicha cos tam pomalu cieknac zaczyna i wogole taka rozbita jestem oby sie nie rozwinelo...

reklama
Hej wszystkim, ja nadal walczę z tymi swoimi problemami obrzękowymi i przez to siły na nic nie ma, a tu ciągle coś. Dziś chwila luzu, to też już mnie nosi z nudów bo siedzę sama w domu. Oj, ciężko mi ostatnio dogodzić... Piotrek za to się chyba nie nudzi bo już 4 dzień jak wierci się prawie non stop. :D

Ma może któraś ból pod łopatką podczas siedzenia? Nie mam pojęcia co to może być. Jak leżę lub stoję przechodzi ale tylko usiądę i po 5 min boli aż muszę wstać, co czasem dziwnie wygląda w towarzystwie, heh ;)

Tak poza tym narzekaniem, to u nas zaczął się wyprawkowy szał w końcu :)
Mam nadzieję, że dziś uda się więcej pobyć z Wami, a póki co, to miłego weekendu wszystkim życzę.

Do góry