reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2017

Nie pokazuje tego zeby sie licytowac, tylko zastanawiam sie czy nie porwalismy sie z motyka na slonce...

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
No faktycznie rozpierducha na maksa :D ale ja też jestem zdania że jak już robić remont to porządny, raz a dobrze, nie ma co po kawałkach. Dlatego też my mamy taki problem z tym remontem, bo tyle zaplanowaliśmy rzeczy zmienić że wyszła na prawdę spora kasa i teraz nie wiadomo jak to udźwignąć.
Jak się przedłuży Wam remont to trudno, nawet te kilka miesięcy dacie radę, a remont krok po kroku w końcu się kiedyś skończy i ile radości będziecie mieć wtedy :)

Sent from my WAS-LX1 using Forum BabyBoom mobile app

reklama
Żeby dzidzia się poruszała zjedz coś słodkiego, albo pochodź trochę.
Ja mam obiad z głowy - nie mam go gdzie zrobić :D:D
Heh ale masz dobrze nie wiem czy nie każe mężowi czegoś kupić. Wypiłam pół kubka kawy zjadłam pare żelek i łaskawie troszke sie poruszał oj bedzie dziś leń z niego zdajsie ale skoro mamie sie nic nie chce to pewno jemu też.

Cześć dziewczyny nie ma szans by was nadrobić ale odkąd mąż za granicą brak mi czasu tu zaglądać. Rano Zosie do przedszkola prawie kilometr prowadzam później przed 13 odbieram między czasie sprzątanie, obiad, zakupy, spacer i przychodzi wieczór padam razem z Zosia o 19 i tak tydzień po tygodniu i zostało 8 do terminu a ja jestem w czarnej d.... Prawie nic nie mam w następnym tygodniu muszę rozejrzeć się za łóżeczkiem i materacem, pościel już wybraną szyję się na zamówienie. W połowie października odbieram wózek. Co jedynie mam to troszkę ubranek muszę ogarnąć i kupić co jeszcze trzeba pomyśleć o praniu prasowania. Z Zosia to chyba w 32 tygodniu już byłam gotowa i prawie spakowana a teraz hehe brak mi czasu a jeszcze kazał się oszczędzać bo szyjka nie jest zbyt długa i jest rozwarcia 0,5 zewnętrzne. Ale jak odpoczywać nie mam na to czasu oby jeszcze te 6 tygodni i niech się dzieje co ma się dziać.

@ Magda to faktycznie wygląda jakby niezła bomba w was uderzyla. Rozumiem że ekipę macie która już się tym zajmuje? @karolcia spokojnie jeszcze troszkę czasu mamy. Ja też jak na razie nie mogę się do niczego zabrać. Może w następnym tygodniu wreszcie zabiorę się za pranie. @Zinc super że już po wszystkim [emoji3] My na weekend wybieramy się do Gdańska do znajomych. Przeprowadzili sie do nowego domku więc jedziemy opijać

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Skasowała mi się wiadomość :(

@M@gda kochana! Po zdjęciach widać po prostu, że macie generalny remont. Wszystko da się przeżyć, sama nie tak dawno to przechodziłam. Teraz mam piękne, czyste, odświeżone mieszkanie. Żywia też będzie po takim biegać i to najważniejsze :) na kiedy jest plan zakończenia głównych prac? Masz zaufana ekipe? Żebyś już tym nie musiała się stresować.

Dziewczyny, powodzenia na wizytach, wspaniałych wieści! :)

Ja dziś jadę odebrać wózek :) Adamex Barletta. Chyba @M@gda masz taki sam, prawda? :)

Skasowała mi się wiadomość :(

@M@gda kochana! Po zdjęciach widać po prostu, że macie generalny remont. Wszystko da się przeżyć, sama nie tak dawno to przechodziłam. Teraz mam piękne, czyste, odświeżone mieszkanie. Żywia też będzie po takim biegać i to najważniejsze :) na kiedy jest plan zakończenia głównych prac? Masz zaufana ekipe? Żebyś już tym nie musiała się stresować.

Dziewczyny, powodzenia na wizytach, wspaniałych wieści! :)

Ja dziś jadę odebrać wózek :) Adamex Barletta. Chyba @M@gda masz taki sam, prawda? :)
Tak mam Adamex Barletta rainbow Mint :) Pochwal się wózkiem jak go odbierzesz :)

Dziewczyny ja to wszystko tak na prawdę wiem, po prostu na wczoraj wszystko mnie przerosło :)

@Magda ja mam za to problem w inną stronę, mamy małe mieszkanie i gdzie ma się wszystko pomieścić . dokupiliśmy szuflady do szafy z ikei i będę bawić się w tetris :) dlatego nie zabrałam się za prranie i prasowanie. ze wszystkim zdążycie, bylebyś się za bardzo nie stresowała

@M@gda ja wiem że Ty wiesz :D ale dobrze czasem usłyszeć potwierdzenie i słowa wsparcia od innych :) to może dodać skrzydeł i zwiększyć motywację, przegonić czarne myśli i scenariusze :)

Wózek pokaże z pewnością :D
Mąż wczoraj do mnie patrząc na te rzeczy, które wklejalam na zakupowym: "okradlas aptekę?" :D

reklama
@M@gda ja wiem że Ty wiesz :D ale dobrze czasem usłyszeć potwierdzenie i słowa wsparcia od innych :) to może dodać skrzydeł i zwiększyć motywację, przegonić czarne myśli i scenariusze :)

Wózek pokaże z pewnością :D
Mąż wczoraj do mnie patrząc na te rzeczy, które wklejalam na zakupowym: "okradlas aptekę?" :D
I jestem za to bardzo wdzięczna :):) Serio!!

Do góry