reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2017

@Magda ja mam za to problem w inną stronę, mamy małe mieszkanie i gdzie ma się wszystko pomieścić . dokupiliśmy szuflady do szafy z ikei i będę bawić się w tetris :) dlatego nie zabrałam się za prranie i prasowanie. ze wszystkim zdążycie, bylebyś się za bardzo nie stresowała
U nas to samo,małe mieszkanie a tu dwójka maluszków i tez musimy jakoś zorganizować. Łóżeczko mam, tylko złożyć,narazie będzie jedno i jakoś urządzić ten kącik w sypialni narazie,ja popralam,ale za prasowanie się nie zabrałam ;D

Ostatnia edycja:
reklama
A więc melduje się po wizycie.
No to tak dzidzie rosną ładnie są w 60centylu ułożone są jeden na dole drugi na górze... Ten na dole waży około 1400g a ten a górze 1470g pani doktor powiedziała że to żadna różnica. Szyjka długa około 5cm, brzuszek(macica) miękka, przepływy w normie. Pani doktor nie miała zastrzeżeń, wizyty będę mieć co 2tygodnie około 36tc dostanie skierowanie do szpitala i będę musiała jechać i umówić się na CC.
Super,gratki,duże już dzieciaczki :) i jaka szyjka długa 5 cm! U mnie 2,6 i mowia,ze długa :errr: ja tez będę mieć teraz wizyty co 2 tyg chyba,ale nie mam planowanego cc ani nic w ogóle,mam nadzieje urodzić naturalnie a zobaczymy co będzie.

Hej, ja się zabierałam za czytanie Was,ale dopiero teraz ogarnęłam:) dziś zakupowy dzień był,sprzedalam swoją toaletkę tez i będę mogła teraz myśleć jak to wszystko poustawiać. Ja spałam dobrze,wręcz mnie budzik obudził ledwo co wstałam,ale to dlatego,ze poprzedniej nocy ani rano nie spałam wcale. Mnie strasznie bolą plecy i tak na dole mi na pośladek i nogę promieniuje :oo: nie wiem.

Magda my dwa lata temu wykończyliśmy 115m dom z takiego stanu w 4 tygodnie. Było trochę stresu ale udało się wszystko spiąć, najważniejsze to mieć dobra ekipę.
Tusiaczek świetne wieści z wizyty.
Maja niech Synek szybko wraca do zdrowia.
Ja miałam chwilę stresu, bo bardzo zaczęło mnie rwać pod kolanem, mam tam poszerzoną żyle i obawiałam się zakrzepu, na szczęście badania to wykluczyły i w końcu mi przeszło, ale zmęczona jestem mocno.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Super ze na wizytach wszystko dobrze, dzieciaczki rosną i szyjki długie [emoji5]

Ja się kuruje dzisiaj i zmusilam się do wypicia mleka z czosnkiem, miodem i masłem i po tej mieszance trochę lepiej. Robię tez takie "parówki" inchalacje z rumianku i mięty i myśle czy może trochę skropić tam Amolu, co myślicie?? Można amol stosować w ciąży??

Super ze na wizytach wszystko dobrze, dzieciaczki rosną i szyjki długie [emoji5]

Ja się kuruje dzisiaj i zmusilam się do wypicia mleka z czosnkiem, miodem i masłem i po tej mieszance trochę lepiej. Robię tez takie "parówki" inchalacje z rumianku i mięty i myśle czy może trochę skropić tam Amolu, co myślicie?? Można amol stosować w ciąży??

Wydaje mi się że gdzieś czytałam że amolu nie można bo w tym jest alkohol...
Zdrówka życzę :)

Sent from my WAS-LX1 using Forum BabyBoom mobile app

Dzięki za rady, chyba odpuszczę ten amol bo to będę wdychać. Jeszcze mi do głowy uderzy jak tam alkohol jest i będzie [emoji85][emoji87]

reklama
Melduje ze po wizycie wszystko dobrze. mała szalała ze ciężko było ja pomierzyć ale się udało i wychodzi ze mamy juz 1 kg :)
Szyjka 38mm, ładnie się trzyma i pani dr zadowolona, nie miała zastrzeżeń.
Dobrej nocy
Super. Kolejny kilogram - jupi :)

U mnie tez dzikie harce :) Dzis Żywcia wyjatkowo aktywna.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry