M@gda
Moderatorka
Cos chyba nie działaotulacze/1904-otulacz-liscie-otulacze-otu-liscie.html
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Cos chyba nie działaotulacze/1904-otulacz-liscie-otulacze-otu-liscie.html
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
No właśnie nie wiem dlaczego. Sklep Small designCos chyba nie działa
Fajnie, u mnie jakos cisza ze strony babc poki co..moja mama w ogole jakos tak nawet nie wiem czy sie cueszy, ze bedzie babcią..malo pyta, a zeby cos kupic to chyba w ogole nawet nie pomyslala i nawet nie chce zeby kupowala bo mamy juz duzo rzeczy, ale chodzi o same checi i zaangazowanie..u Was mamy sie interesuja bardzo i ciesza? Tylko u mnie tak nijako poki co?O kurcze chyba naprawdę czas zacząć kompletować wyprawkę, ubranka nie kupiłam żadnego ale obie babcie ostro szaleją, dublują się,żadna nie może się oprzeć to ich pierwszy wnuk wiec nie gasimy ich zapału. Planujemy zrobić kącik małego w naszej sypiali to jest dość duży pokój więc się pomieścimy w 4 bo jeszcze nasz pies, na szczęście od szczeniaczka nauczony jest spać osobno i nie pakuje się nam do łóżka. Chyba dziewczyny zgapię trochę od Was tych akcesoriów dla Malucha bo ja jakoś nie mam weny w tej kwestii. Mebelki wszystkie planujemy zakupić w Ikei.
U mnie męża rodzice nie żyją, a moja mama była zajęta tata i nie miała czasu na zajmowanie się moją ciążą. Oczywiście oboje pytali itd., ale nie narzucali mi się z niczym. Mama teraz trochę ochłonęła po pogrzebie i zaczyna do sklepów zaglądać i pytać czy to czy tamto potrzebuję. Chociaż większymi rzeczami podzielili się na samym początku, moja babcia krzyknęła, że ona kupuje łóżeczko, tata kupił wózek, mama na komodę z przewijakiem się "zapisała", ale wszyscy sami się zgłosili.Fajnie, u mnie jakos cisza ze strony babc poki co..moja mama w ogole jakos tak nawet nie wiem czy sie cueszy, ze bedzie babcią..malo pyta, a zeby cos kupic to chyba w ogole nawet nie pomyslala i nawet nie chce zeby kupowala bo mamy juz duzo rzeczy, ale chodzi o same checi i zaangazowanie..u Was mamy sie interesuja bardzo i ciesza? Tylko u mnie tak nijako poki co?