Rossiczka
Moderatorka
Link do: Klupś Marsell komoda z przewijakiem | sklep dla dzieci TOMI.pl o tej komodzie mowa
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
@kosa1212 z tego pierwszego wzoru mam rożek z pepco [emoji6]. Nie wiem czy nie skończy się kocykiem o tym samym wzorze [emoji6]
@M@gda no niestety [emoji6] rożek jak i cena handmade [emoji6]. Jakbym miała nadmiar gotówki to pewnie bym się pokusiła [emoji7] ale musimy w końcu zrobić schody [emoji6]..
Hemnes ma piękne komody [emoji7] i potwierdzam, są mega pojemne [emoji6].
@tusiaczzek1988 z doświadczenia wiem, że szybko miejsce w takiej szafie się kończy [emoji23][emoji6]. A jest szansa na wyprowadzkę za niedługo albo pokoik dodatkowy gdy dzieciaki trochę podrosną?
Napisane na F8331 w aplikacji Forum BabyBoom
O to muszę się wybrać do pepco!!!@kosa1212 z tego pierwszego wzoru mam rożek z pepco [emoji6]. Nie wiem czy nie skończy się kocykiem o tym samym wzorze [emoji6]
@M@gda no niestety [emoji6] rożek jak i cena handmade [emoji6]. Jakbym miała nadmiar gotówki to pewnie bym się pokusiła [emoji7] ale musimy w końcu zrobić schody [emoji6]..
Hemnes ma piękne komody [emoji7] i potwierdzam, są mega pojemne [emoji6].
@tusiaczzek1988 z doświadczenia wiem, że szybko miejsce w takiej szafie się kończy [emoji23][emoji6]. A jest szansa na wyprowadzkę za niedługo albo pokoik dodatkowy gdy dzieciaki trochę podrosną?
Napisane na F8331 w aplikacji Forum BabyBoom
ja bylam w pepco i nie bylo takich cudow.O to muszę się wybrać do pepco!!!
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom