reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2017

Witajcie., powodzenia na wizytach:)@M@gda powodzenia na glukozie :)mi nawet smakowała ale ja chyba jestem jakas dziwna :rofl2:
Pisalyscie wczoraj o przewijakach i w związku z tym mam pytanie bo ja myślę o takim przewijaku z wanienka 2w1 do tego są z boku takie przyborniki czy któraś z mamusiek używała takiego zestawu.?firmy Chicco- niestety nie chce mi linka wstawić :(lub ja nie umiem., co myślicie na ten temat.?

reklama
A ja wam zazdroszczę tych babć i dziadków. Nam został tylko mój tata. No i siostra mamy mojego narzeczonego co będzie taką ciocią babcią dla naszej córeczki.
My dzisiaj do urzędu jedziemy datę ślubu zaklepać.
Miłego dnia dziewczyny. Ściskam kciuki za wizyty i badania.

A ja wam zazdroszczę tych babć i dziadków. Nam został tylko mój tata. No i siostra mamy mojego narzeczonego co będzie taką ciocią babcią dla naszej córeczki.
My dzisiaj do urzędu jedziemy datę ślubu zaklepać.
Miłego dnia dziewczyny. Ściskam kciuki za wizyty i badania.
Moja corcia tez tylko jedna babcie bedzie miala, i jedną prababcie. Rodzice meza nie zyja, a moj tata odszedl niedawno.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Witajcie., powodzenia na wizytach:)@M@gda powodzenia na glukozie :)mi nawet smakowała ale ja chyba jestem jakas dziwna :rofl2:
Pisalyscie wczoraj o przewijakach i w związku z tym mam pytanie bo ja myślę o takim przewijaku z wanienka 2w1 do tego są z boku takie przyborniki czy któraś z mamusiek używała takiego zestawu.?firmy Chicco- niestety nie chce mi linka wstawić :(lub ja nie umiem., co myślicie na ten temat.?
Żona mojego brata ciotecznego właśnie taki miała (tylko taki) i chyba raczej była zadowolona. Ma dwójkę dzieci :)

Powodzenia na wizytach a Tobie @M@gda na glukozie! :)

Sent from my WAS-LX1 using Forum BabyBoom mobile app

@kosa1212 próbowałaś syropu z cebuli?? Jest na kaszel a na choróbsko najlepsze mleko na ciepło z czosnkiem i miodem. Fakt nikt się do ciebie nie przytuli i buzi nie da ale zarazki uciekną precz.

U nas dziś z wiatrem spokojnie więc pranie wisi, kolejne się kręci , mialam domyć 3 okna ale już mnie na ciśnienie głowa pobolewa więc dam sobie spokój może ktoś mnie poratuje z rodziny.

reklama
@M@gda powodzenia na badaniu żeby się dobrze czuła!! Wyniki napewno wyjdą dobrze [emoji5]

Innym wizytującym powodzenia na wizytach

@kosa1212 sporobij herbaty z imbirem startym, cytryna i dodaj miód jak już ostygnie. Na mnie i mojego zawsze to działa.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Do góry