reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2017

Witajcie., powodzenia na wizytach:)@M@gda powodzenia na glukozie :)mi nawet smakowała ale ja chyba jestem jakas dziwna :rofl2:
Pisalyscie wczoraj o przewijakach i w związku z tym mam pytanie bo ja myślę o takim przewijaku z wanienka 2w1 do tego są z boku takie przyborniki czy któraś z mamusiek używała takiego zestawu.?firmy Chicco- niestety nie chce mi linka wstawić :(lub ja nie umiem., co myślicie na ten temat.?

reklama
A ja wam zazdroszczę tych babć i dziadków. Nam został tylko mój tata. No i siostra mamy mojego narzeczonego co będzie taką ciocią babcią dla naszej córeczki.
My dzisiaj do urzędu jedziemy datę ślubu zaklepać.
Miłego dnia dziewczyny. Ściskam kciuki za wizyty i badania.

A ja wam zazdroszczę tych babć i dziadków. Nam został tylko mój tata. No i siostra mamy mojego narzeczonego co będzie taką ciocią babcią dla naszej córeczki.
My dzisiaj do urzędu jedziemy datę ślubu zaklepać.
Miłego dnia dziewczyny. Ściskam kciuki za wizyty i badania.
Moja corcia tez tylko jedna babcie bedzie miala, i jedną prababcie. Rodzice meza nie zyja, a moj tata odszedl niedawno.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Witajcie., powodzenia na wizytach:)@M@gda powodzenia na glukozie :)mi nawet smakowała ale ja chyba jestem jakas dziwna :rofl2:
Pisalyscie wczoraj o przewijakach i w związku z tym mam pytanie bo ja myślę o takim przewijaku z wanienka 2w1 do tego są z boku takie przyborniki czy któraś z mamusiek używała takiego zestawu.?firmy Chicco- niestety nie chce mi linka wstawić :(lub ja nie umiem., co myślicie na ten temat.?
Żona mojego brata ciotecznego właśnie taki miała (tylko taki) i chyba raczej była zadowolona. Ma dwójkę dzieci :)

Powodzenia na wizytach a Tobie @M@gda na glukozie! :)

Sent from my WAS-LX1 using Forum BabyBoom mobile app

@kosa1212 próbowałaś syropu z cebuli?? Jest na kaszel a na choróbsko najlepsze mleko na ciepło z czosnkiem i miodem. Fakt nikt się do ciebie nie przytuli i buzi nie da ale zarazki uciekną precz.

U nas dziś z wiatrem spokojnie więc pranie wisi, kolejne się kręci , mialam domyć 3 okna ale już mnie na ciśnienie głowa pobolewa więc dam sobie spokój może ktoś mnie poratuje z rodziny.

reklama
@M@gda powodzenia na badaniu żeby się dobrze czuła!! Wyniki napewno wyjdą dobrze [emoji5]

Innym wizytującym powodzenia na wizytach

@kosa1212 sporobij herbaty z imbirem startym, cytryna i dodaj miód jak już ostygnie. Na mnie i mojego zawsze to działa.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Do góry