reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2017

O kurcze chyba naprawdę czas zacząć kompletować wyprawkę, ubranka nie kupiłam żadnego ale obie babcie ostro szaleją, dublują się,żadna nie może się oprzeć to ich pierwszy wnuk wiec nie gasimy ich zapału. Planujemy zrobić kącik małego w naszej sypiali to jest dość duży pokój więc się pomieścimy w 4 bo jeszcze nasz pies, na szczęście od szczeniaczka nauczony jest spać osobno i nie pakuje się nam do łóżka. Chyba dziewczyny zgapię trochę od Was tych akcesoriów dla Malucha bo ja jakoś nie mam weny w tej kwestii. Mebelki wszystkie planujemy zakupić w Ikei.
Jasne że tak niech babcie szaleją. Zawsze coś fajnego się znajdzie [emoji3]

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
O kurcze chyba naprawdę czas zacząć kompletować wyprawkę, ubranka nie kupiłam żadnego ale obie babcie ostro szaleją, dublują się,żadna nie może się oprzeć to ich pierwszy wnuk wiec nie gasimy ich zapału. Planujemy zrobić kącik małego w naszej sypiali to jest dość duży pokój więc się pomieścimy w 4 bo jeszcze nasz pies, na szczęście od szczeniaczka nauczony jest spać osobno i nie pakuje się nam do łóżka. Chyba dziewczyny zgapię trochę od Was tych akcesoriów dla Malucha bo ja jakoś nie mam weny w tej kwestii. Mebelki wszystkie planujemy zakupić w Ikei.
Zgapiaj, zgapiaj. A babcie się cieszą wolno im :)

Ja mam 4 koty :D Wszystkie kocice, będziemy mieli córkę, więc u nas istny babiniec :)

Dziewczyny mój nowy nabytek. Akurat na stronce jest promocja[emoji3]
1505412524-aaaaaa.png

Mi się po cichu też marzyła córeczka, jakoś to było dla mnie naturalne że będę mieć małą dziewczynkę a tu bach i jest chłopiec :). Mały ma już 6 czapek i pełno wydaje mi się niepraktycznych ubranek z kapturami ale no nic :) mąż się śmieje że będzie to wszystko na allegro sprzedawał bo już tyle nasze mamy nazbierały.

Mi się po cichu też marzyła córeczka, jakoś to było dla mnie naturalne że będę mieć małą dziewczynkę a tu bach i jest chłopiec :). Mały ma już 6 czapek i pełno wydaje mi się niepraktycznych ubranek z kapturami ale no nic :) mąż się śmieje że będzie to wszystko na allegro sprzedawał bo już tyle nasze mamy nazbierały.
Ja uwielbiam wszystkie bluzy z kapturami u takich małych szkrabow Ale fakt trochę mało praktyczne. Choć zawsze na jakieś wyjście się przydadzą [emoji2]

O a ja myślałam że jestem tu jedyna, która jeszcze nic nie kupiła :)
No i my podobnie, planujemy wstawić łóżeczko do naszej sypialni (duży pokój), bo nie zdążymy z remontem. Z kolei u nas są koty i na noc będziemy je zamykać w drugim pokoju żeby nie ładowały się do łóżeczka :)

Sent from my WAS-LX1 using Forum BabyBoom mobile app

reklama
Tu w tym domu jest dość pokoi i mieszkamy tu tylko my i teściowie...ale niestety teściowa podchodzi do tego w dziwny sposób...że nie da nam więcej pokoi bo to bo tamto i takie głupie gadanie, no ale jeśli tak to będzie wyglądało to też stąd się wyprowadzimy...
My mamy nieduże mieszkanie wiec, znam ból małej ilości szafek

Do góry