@evela.8585 ja przesypiam prawie cała noc. Nad ranem się jedynie przebudzam ale to zmienię pozycje i zasypiam. Za to jak już wstanę przed 7 to ledwo do łazienki dojdę tak mi mały uciska na pęcherz [emoji85][emoji87]
@Perełka12 ja tez nad łóżeczkiem myśle i nie wiem na co się zdecydować a w październiku już chcemy kupić. Komodę kupiliśmy z Ikea Hemnes ta z 6 szufladami. Jestem bardzo zadowolona bo w tych małych ułożyłam kosmetyki dla siebie a w drugiej dla małego a reszta to oczywiście ciuszki, pościel i pampersy. Dużo się mieści a nie zajmuje tyle miejsca wiec polecam.
@ariska super ze idziesz do domu i wszystko jest dobrze [emoji5]
@mrsMalec super!! Kolejny 1 kg przekroczony na forum. Dzieciaczki nam rosną [emoji5]
@kosa1212 mnie jakoś bierze robię dzbanek herbaty z tartym swierzyn imbirem, cytryna pokrojona i potem dodaje miód jak przestygnie. Na drugi dzień czuje się super. Ewentualnie można zrobić taki a'la syrop z imbiru cytryny i miodu i z woda rozcieńczyć i wypić. Kuruj się!!
@Marti92 tez się nad rozkiem zastanawiam widziałam fajne w sklepie miniania. Maja tez chyba najtaniej pieluchy bambusowe z Texpol a ponoć to bardzo dobra firma.
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom