reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2017

reklama
Mały wiercioch i wstydnica jak sie tak zasłaniała, że zdjęcia nie było jak zrobić :)

Kilo to ładna waga dla dziecka w tym "wieku", u mnie podobnie :)
Oj wiercioch jest straszny ;) ale to dobrze przynajmniej matka z ojcem mogą sie cieszyc kopniaczkami ;)

Napisane na SM-J730F w aplikacji Forum BabyBoom

Ja nie mogę się zdecydować :) Ale przeglądam na razie.
Mi się te wzory podobają
1505398720-aaaaaa.jpeg
1505398725-aaaaaa.jpeg
1505398729-aaaaaa.jpeg

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Mnie ostatnio poniosło w oglądaniu rzeczy i zakochałam się w takim rożku [emoji7]
Link do: Rożek niemowlęcy
Ale co najwyżej powzdycham do zdjęcia, bo za taką sumkę na pewno nie kupię rożka..
Pewnie zamówię jakiś z minky, żeby mieć "na zmianę" [emoji6] ale póki co daję przyszłej babci wolną rękę w poszukiwaniach [emoji6]
Śliczny, ale cena powala :D

Oj wiercioch jest straszny ;) ale to dobrze przynajmniej matka z ojcem mogą sie cieszyc kopniaczkami ;)

Napisane na SM-J730F w aplikacji Forum BabyBoom
Ja tak mojej mówiłam, że się wierci i wierci, a jak jeden dzień mniej się ruszała to wcinałam łodkie i chodziłam, żeby lepiej ją poczuć bo zaczynałam się martwić. Więc niech się rusza i mama wie, że jest :)

Taką?? Nie jest za wąska żeby położyć na niej przewijak i żeby się stabilnie trzymał??

Przewijak będzie na łóżeczko. Niestety ale mamy skosy i jedna ściana gdzie będzie stało łóżko jest bez skosów i druga na której stoki szafa wiec komoda będzie przy skosie bo to jedyne miejsce i obojętnie jaka komodę nie kupię z przewijakiem to będę walić się w głowę [emoji87][emoji85] wiec zostaje przewijak na łóżeczku a komoda pojemna na ciuszki i pieluszki dla maluszka.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama

1505399840-aaaaaa.jpeg

Taka i jestem mega zadowolona bo sobie pomieściła wszystko i mówię taka zgrabna jest.

Jak ktoś chce na komodę przewijak to oczywiście odpada.

Jest tez w ikei taki przewijak z półka na dole w kolorze bezowym. Koleżanka kupiła i przemalowała na biało. Wyglada mega. Dokupiła kosze na dol na pampersy i kosmetyki i tanim kosztem ma fajny przewijak.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry