Zinc
Fanka BB :)
To @MagMag poleciała KlupśNie pamiętam która dziewczyna miała i chwaliła firmę Klupś. my zamówiliśmy
Sent from my WAS-LX1 using Forum BabyBoom mobile app
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To @MagMag poleciała KlupśNie pamiętam która dziewczyna miała i chwaliła firmę Klupś. my zamówiliśmy
Oj wiercioch jest straszny ale to dobrze przynajmniej matka z ojcem mogą sie cieszyc kopniaczkamiMały wiercioch i wstydnica jak sie tak zasłaniała, że zdjęcia nie było jak zrobić
Kilo to ładna waga dla dziecka w tym "wieku", u mnie podobnie
Mi się te wzory podobająJa nie mogę się zdecydować Ale przeglądam na razie.
Tak właśnie myślałam ale pewna nie byłam
Śliczny, ale cena powalaMnie ostatnio poniosło w oglądaniu rzeczy i zakochałam się w takim rożku [emoji7]
Link do: Rożek niemowlęcy
Ale co najwyżej powzdycham do zdjęcia, bo za taką sumkę na pewno nie kupię rożka..
Pewnie zamówię jakiś z minky, żeby mieć "na zmianę" [emoji6] ale póki co daję przyszłej babci wolną rękę w poszukiwaniach [emoji6]
Ja też patrzyłam na te piórka Najwyżej będziemy miały podobneMi się te wzory podobają
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
Ja tak mojej mówiłam, że się wierci i wierci, a jak jeden dzień mniej się ruszała to wcinałam łodkie i chodziłam, żeby lepiej ją poczuć bo zaczynałam się martwić. Więc niech się rusza i mama wie, że jestOj wiercioch jest straszny ale to dobrze przynajmniej matka z ojcem mogą sie cieszyc kopniaczkami
Napisane na SM-J730F w aplikacji Forum BabyBoom
O nie !!!! Rezerwuję je wyłącznie dla siebie[emoji23] no właśnie ja nie mogę się zdecydować który [emoji57]Ja też patrzyłam na te piórka Najwyżej będziemy miały podobne
Taką?? Nie jest za wąska żeby położyć na niej przewijak i żeby się stabilnie trzymał??