Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tylko się cieszyćW sumie to nie mogliśmy w to za bardzo uwierzyć bo jesteśmy koło 30 do tego ciągle na dyżurach wiec szanse niewielkie a udało się, i starania właśnie z rozwagi na ew trudności zaczęliśmy ale los był dla nas łaskawy
Ja kupiłam łóżeczko Bellamy, ale używane, bo nowe są bardzo drogie. Co do reszty to jeszcze nie wiem. Może Ikea?Dziewczyny prośba, zaczynamy powoli myśleć nad łóżeczkiem i komodą. Czy któraś z Was może coś polecić? Jakąś konkretną firmę, model?
Super, czyli warto Jak tylko lekarz potwierdzi, że próbujemy sn będę musiała dokupić końcówki.Z własnego doświadczenia to nie mogę doradzić bo to moja 1 ciąża, ale na zajęciach z ginekologii ( na studiach jakieś 4 lata temu) to był mocno polecany, nawet się ginekolog wypowiadał że jego żona używała i była zadowolona.
Super Na szczęście nie ma bakterii.Ide do domu posiewy ujemne szyjka na usg dluga ale miekka wiec oszczedzanie sie
Napisane na ALCATEL ONE TOUCH 7041D w aplikacji Forum BabyBoom