evela.8585
Fanka BB :)
U mnie waha się między 9 a 10kg, nie jest dobrze, ale jak ruszy i przeskoczy 10 to będzie masakraA ile juz na plusie? U mnie 7...
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
U mnie waha się między 9 a 10kg, nie jest dobrze, ale jak ruszy i przeskoczy 10 to będzie masakraA ile juz na plusie? U mnie 7...
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
@M@gda - elektrostymulator - pierwszy raz słyszę. Co to takiego? Ja się nastawiam na znieczulenie w przypadku porodu naturalnego.
Ja zazwyczaj śpię całą noc, rzadko zdarza mi się wstawać, nooo chyba że mam problem ze snem, a te zdarzają się coraz częściej.Hej:*
Jak u Was kobietki jest ze snem? Przesypiacie całe noce, czy często się budzicie np. do wc?
Witamy byly przejsciowe trudnosci ale juz wychodzimy na prosta.Witam, mam na imię Marcelina chciałam się przedstawić, dziś trafiłam na forum ( do niedawna jeszcze pracowałam i w ogóle się tematem ciąży w internecie nie interesowałam a czas niepostrzeżenie goni...).Nie dam rady nadgonić wszystkich postów ale widzę że chyba forum wygasa,wiec sporo się spóźniłam.
To nasza pierwsza ciąża,o dziwo starania trwały 1 cykl , termin z USG wychodzi na 22 grudnia wiec to już 25 tydzień,strasznie szybko mi zleciało, tęsknie mocno za pracą, ale już ciężko było mi pracować na wysokich obrotach, oboje z mężem jesteśmy związani ze służbą zdrowia i już mnie ostro gonił żebym nie siedziała w szpitalu. Nasz chłopczyk ujawnił się bardzo szybko bo już w 12 tyg lekarz na 90% określił płeć.Pozdrawiam wszystkich
Witaj, super że do nas dołączasz Im więcej nas tym lepiejWitam, mam na imię Marcelina chciałam się przedstawić, dziś trafiłam na forum ( do niedawna jeszcze pracowałam i w ogóle się tematem ciąży w internecie nie interesowałam a czas niepostrzeżenie goni...).Nie dam rady nadgonić wszystkich postów ale widzę że chyba forum wygasa,wiec sporo się spóźniłam.
To nasza pierwsza ciąża,o dziwo starania trwały 1 cykl , termin z USG wychodzi na 22 grudnia wiec to już 25 tydzień,strasznie szybko mi zleciało, tęsknie mocno za pracą, ale już ciężko było mi pracować na wysokich obrotach, oboje z mężem jesteśmy związani ze służbą zdrowia i już mnie ostro gonił żebym nie siedziała w szpitalu. Nasz chłopczyk ujawnił się bardzo szybko bo już w 12 tyg lekarz na 90% określił płeć.Pozdrawiam wszystkich